Eigenaar van meerdere succesvolle webshops in Roermond

Het Roermond van Alex

Op de bedrijventerreinen in Roermond en omstreken vind je een enorme diversiteit aan succesvolle ondernemers. Zo ook Alex Leistra, oprichter van AM Trading en eigenaar van meerdere succesvolle webshops zoals batterijenstunter.nl en boorkopen.nl, die vanuit de vestiging op bedrijventerrein Willem-Alexander gerund worden. Ben je benieuwd naar het verhaal van Alex en waarom hij deze bedrijven is begonnen? Klik dan snel verder.

Het verhaal van Alex lezen
Alex Leistra Batterijenstunter

Hallo Alex! We zijn ontzettend benieuwd waarom jij destijds met AM Trading bent begonnen. Hoe kwam je op dit idee?

Na een aantal jaren bij verschillende bedrijven te hebben gewerkt kwam ik tot de conclusie dat voor mezelf werken meer in mijn straatje past. In de zoektocht naar wat ik dan graag zou willen doen, ben ik uiteindelijk begonnen met webshops. Eerst met batterijenstunter.nl en daarna ook met boorkopen.nl. We verkopen alle soorten batterijen aan consumenten en bedrijven maar ook een groot arsenaal aan beton, hout- en metaalboren.

Wat interessant Alex, en dapper dat je de stap hebt durven zetten om te gaan ondernemen. Had je een wens om in Roermond te ondernemen?

We wonen zelf in Roermond en hebben daarom gezocht naar een bedrijfspand in deze regio. Het huidige pand bleek perfect te zijn voor ons bedrijf. Omdat we ook een showroom en afhaal locatie hebben, is Roermond een goede locatie voor onze webshops.

Fijn dat Roermond een geschikte locatie voor jouw bedrijven is. Andere vraag: hoe zou je de bedrijfscultuur bij jouw bedrijf omschrijven? 

Het bedrijf is een echt familiebedrijf. Het bedrijf wordt gerund door mij en mijn vrouw en onze dochter werkt ook een aantal uren in het bedrijf. Verder hebben we geen personeel in dienst wat het overzichtelijk maakt en klanten veelal dezelfde aanspreekpartner hebben.

‘Omdat we zelf in deze regio wonen en onze klanten ook willen verwelkomen bij onze showroom en afhaal locatie, is Roermond een perfecte locatie voor onze webshops.’

Wat zou je tegen familie en vrienden zeggen als ze vragen hoe het is om bij jouw bedrijf te werken?

Het is een fijne werkomgeving waar hard gewerkt wordt maar waar ook zeker tijd is voor ontspanning. We hebben een duidelijk takenpakket en niemand hoeft daarin aangestuurd te worden. Iedereen weet wat zijn verantwoordelijkheid is en dat is wel zo fijn.

Tot slot, wat is een interessant feitje over jouw bedrijf wat weel mensen nog niet weten?

Veel particulieren weten niet dat de batterijen en boren gewoon bij ons bedrijf op locatie afgehaald kunnen worden. In de webshop kun je een bestelling plaatsen en ervoor kiezen om het vervolgens bij het bedrijf zelf op te halen. Iedere werkdag tussen 08.00 uur en 16.00 uur kunnen de spullen afgehaald worden en als dat niet uitkomt het kan ook op afspraak in de avonduren.

Ontdek de bedrijven van AM Trading

Interesse gekregen in de bedrijven van Alex en familie? Klik dan snel verder en kom meer te weten over de webshops van AM Trading in Roermond.

Meer lezen over de bedrijven van Alex
Werken in Roermond bij Batterijenstunter
Meer verhalen van Roermondse werknemers

Lees nóg meer verhalen

Er zijn nog veel meer inspirerende verhalen van de werknemers en werkgevers uit deze regio. Klik snel verder en lees de verhalen van andere talenten die bij de lokale bedrijven met veel plezier en enthousiasme werkzaam zijn.

Meer verhalen lezen
Carriere mannen in Roermond