Directeur bij Spee Golfkarton in Roermond

Het Roermond van Léon

Op bedrijventerrein Roerstreek bij Roermond vind je niet alleen grote multinationals, ook de kleinere familiebedrijven zijn hier zeer actief. Een goed voorbeeld hiervan is Léon Spee en zijn bedrijf Spee Golfkarton. Met zijn golfkarton verpakkingen is hij een belangrijke partner van veel bedrijven in heel Europa. Ben je benieuwd naar het verhaal van Léon en zijn bedrijf? Klik dan snel verder en ontdek zijn verhaal.

Ontdek het verhaal van Léon
Werken in Roermond bij Spee Golfkarton

Hallo Léon, vertel, wat was voor jou de reden om Spee Golfkarton te beginnen?

Ik ben in 1986 begonnen met het golfkarton. Spee Golfkarton BV is sinds 1990 actief op de markt voor het ontwikkelen en leveren van golfkarton verpakkingen. Het is een branche die mij tot op de dag van vandaag nog steeds interesseert. Dat komt door de vele mogelijkheden van golfkarton. Golfkarton biedt namelijk in veel verschillende sectoren een goede oplossing. Sinds een jaar is mijn dochter Dorthe werkzaam binnen Spee Golfkarton. Ik vind het leuk om mijn kennis en ervaring over te brengen naar haar, ook met het oog op de toekomst.

Daarnaast hebben wij merdere productiepartners zodat wij alles op het gebied van golfkarton kunnen leveren en voor u de beste oplossing kunnen bieden. Of het nu gaat om vouwdozen, stansverpakkingen of displays, onbedrukt of bedrukt, van kleine series tot vrachtwagens vol. Alles is mogelijk. De veelzijdigheid van het materiaal maken het werk binnen Spee Golfkarton leuk!

Duidelijk verhaal. Had de locatie van het bedrijventerrein invloed op jouw keuze om in Roermond te beginnen?

Zeker, Spee Golfkarton wilde graag op een modern bedrijventerrein gelegen zijn. Ook was het belangrijk om een goede aansluiting te hebben op de grote uitvalswegen om op die manier goed bereikbaar te zijn voor onze klanten en productiepartners.

‘Ik vind het leuk dat ik nu mijn kennis en ervaring kan delen met mijn dochter Dorthe, ook met het oog op de toekomst van het bedrijf.’

Hoe zou je de bedrijfscultuur bij Spee Golfkarton omschrijven?

Bij Spee Golfkarton werk je in een open en gemoedelijke werksfeer. Wij hebben een platte organisatie en werken als één team samen. Daarnaast vinden wij plezier op het werk belangrijk en ondernemen wij veel om dit te realiseren. Ook vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarvoor bieden wij de mogelijkheid cursussen en opleidingen te volgen om nieuwe kennis op te doen.

Tot slot, als je familie of vrienden moet uitleggen hoe het is om bij Spee Golfkarton te werken, wat zou je dan zeggen?

Elke verpakkingsvraag zien wij als een uitdaging. Een doos is namelijk nooit zomaar gewoon een doos. Daarom vragen wij onze klanten het hemd van het lijf over het product en de bedrijfsprocessen. Hoe wordt het product verstuurd? Welke verpakkingsmachines worden er gebruikt? Zo hebben wij alle informatie om de juiste verpakking voor het product te maken. Op die manier halen wij onze voldoening uit het werk wat we doen.

Ontdek Spee Golfkarton

Wil je meer te weten komen over Spee Golfkarton, de producten en de geschiedenis? Klik dan snel verder en ontdek dit mooie familiebedrijf op bedrijventerrein Roerstreek in Roermond.

Meer lezen over Spee Golfkarton
Werken in Roermond bij Spee Golfkarton
Meer verhalen van Roermondse werknemers

Lees nóg meer verhalen

Er zijn nog veel meer inspirerende verhalen van de werknemers uit deze regio. Klik snel verder en lees de verhalen van andere medewerkers die bij de lokale bedrijven met veel plezier en enthousiasme werkzaam zijn.

Meer verhalen lezen
Carriere mannen in Roermond