Het verhaal van Stef

Stef Hubert is als regiomanager werkzaam bij City Hub in Roermond. Sterker nog, hij is samen met zijn compagnons een van de oprichters van het bedrijf. In de loop der jaren heeft hij City Hub zien uitgroeien tot een belangrijke logistieke speler die ook buiten Roermond actief is. Ben je nieuwsgierig naar de ervaringen van Stef? Lees dan verder en ontdek zijn verhaal.

Lees het verhaal van Stef
Stef Hubert bij City Hub Roermond

Hallo Stef, leuk dat we het over jouw ervaringen bij City Hub kunnen hebben. Zou je ons iets kunnen vertellen over hoe je bij City Hub terecht bent gekomen?

Ik ben in 2015 dit bedrijf in Roermond begonnen samen met enkele compagnons. Inmiddels zijn we vele jaren verder en het bevalt me hier nog altijd goed. In Roermond is er veel bedrijvigheid, dus het is hier nooit saai en er zijn voldoende mooie uitdagingen.

Goed om te horen dat je in Roermond nog altijd voldoende uitdagingen ziet, Stef. Had de locatie van Roermond invloed op jouw keuze om hier te starten?

Ik woon in deze regio en wist dat deze specifieke locatie goede mogelijkheden zou bieden voor mijn bedrijf. Dus ja, het had zeker invloed op mijn keuze.

Hoe zou je de bedrijfscultuur bij City Hub omschrijven?

De klant staat bij ons altijd centraal, wat hun behoefte ook mag zijn. Intern heerst er een ontspannen cultuur met korte lijnen en ruimte voor eigen input.

‘Bij City Hub is het mede dankzij nieuwe ontwikkelingen of uitbreidingen in andere delen van het land nooit saai.’

Heb je misschien een bijzondere ervaring of herinnering die te maken heeft met jouw baan bij City Hub?

De officiële opening van onze vestiging in 2016 kan ik me nog goed herinneren. Dit was samen met de locoburgemeester en een wethouder. We hadden binnen een kartbaan opgezet met elektrische stints waarmee klanten konden ‘racen’. Dat was best hilarisch om te zien.

Als je vrienden of familie zou moeten uitleggen hoe het is om bij City Hub te werken, wat zou je dan zeggen?

Ik zou zeggen dat het hier in ieder geval nooit saai is. Er zijn altijd weer nieuwe ontwikkelingen, zoals uitbreidingen met vestigingen elders in het land.

Wat weten veel mensen (nog) niet over City Hub wat je graag met de rest zou willen delen?

Als er nood aan de man is komt onze CEO zelf meehelpen en rijden de managers zendingen weg in de stad. Op vrijdagmiddag is er friet voor de lunch samen met de collega’s. Bij ons werken allemaal aanpakkers met gevoel voor teamwork en hart voor de zaak.

Tot slot, wat zou je willen zeggen tegen mensen die een baan bij City Hub overwegen?

We vinden het belangrijk dat je graag wilt doorgroeien. Als je geen carrièreplanning hebt, ben je bij ons slecht uit. City Hub groeit hard en diverse collega’s die onderaan begonnen zijn, zijn inmiddels intern doorgegroeid naar managersfuncties.

 

Lees meer over City Hub in Roermond

Wil je na het lezen van Stef zijn verhaal meer te weten komen over City Hub? Klik dan vooral verder en lees de beknopte introductie over dit innoverende bedrijf met haar roots in Roermond. Ook andere interessante werkgevers die op bedrijventerrein Willem-Alexander ondernemen, staan hier beschreven. Lees daarom beslist verder!

Meer lezen over City Hub
CityHub team in Roermond
Meer verhalen van Roermondse werknemers

Lees nóg meer verhalen

Er zijn nog veel meer inspirerende verhalen van de werknemers uit deze regio. Klik snel verder en lees de verhalen van andere medewerkers die bij de lokale bedrijven met veel plezier en enthousiasme werkzaam zijn.

Meer verhalen lezen
Carriere mannen in Roermond