Maak kennis met de mensen uit de regio

Roermondse verhalen

Roermond is een prima plek om te wonen, werken, leren en je te amuseren. Dat kunnen wij wel zeggen, maar het is een veel sterker verhaal als je de successen zelf leest. Scroll daarom snel verder en lees de verhalen van bijzondere mensen die een verbinding hebben met deze regio.

Ontdek de verhalen

Verhalen van lokale medewerkers

Hoe is het om in Roermond te werken? Zijn er doorgroeimogelijkheden en hoe zit het met de bedrijfscultuur? Laat de verhalen van de lokale medewerkers bij de grote werkgevers in Roermond jouw twijfels wegnemen. Lees de authentieke verhalen en ontdek zelf waarom zoveel mensen in Roermond en omgeving graag werkzaam zijn.

Ontdek álle verhalen van de lokale medewerkers
Het verhaal van Eva

Het verhaal van Eva

Eva Cox is niet onbekend met de wereld van de horeca. Al op jonge leeftijd maakte ze kennis met deze bijzondere branche. Nu werkt ze als leidinggevende bij De Beren…
Dawit Cox en Co in Roermond

Het verhaal van Dawit

Zonder enige ervaring in de horeca begon Dawit bij restaurant De Beren in de spoelkeuken. Inmiddels heeft hij zich ontwikkelen tot kok bij dit populaire restaurant in Roermond. Lees zijn…
Shanti bij De Beren Roermond

Het verhaal van Shanti

Shanti begon als jong en verlegen 14-jarig meisje bij Cox & Co. In de loop der jaren heeft ze zich enorm kunnen ontwikkelen en ze wil hier voorlopig nog lang…

Verhalen van (nieuwe) inwoners

Is het leuk om in Roermond te wonen? Welke wijken zijn er hier eigenlijk allemaal? Zijn er wel voldoende voorzieningen? Als je overweegt om naar Roermond te verhuizen, zijn dit wellicht de vragen die in jouw hoofd rondspoken. Wees niet bang, er zijn namelijk voldoende succesverhalen van mensen die de stap al hebben gezet en die hier helemaal tevreden wonen. Lees de verhalen van mensen die al jaren in Roermond wonen of pas enkele maanden geleden de move naar de bisschopsstad maakten.

Lees nog meer verhalen van inwoners

Ontmoet de beste werkgevers

Voldoende verhalen gelezen? Maak dan eens kennis met de beste werkgevers in Roermond en omgeving. Hier zijn veel van de medewerkers en inwoners namelijk werkzaam. Kom te weten hoe het is om bij deze bedrijven in Roermond te werken én ontdek mooie carrièrekansen.

Bekijk actuele vacatures in Roermond

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in Roermond en omgeving? En hebben de verhalen van de medewerkers en inwoners je enthousiast gemaakt? Mooi! Werp een blik op onze uitgelichte vacatures die momenteel bij de bedrijven in Roermond beschikbaar zijn. Niet jouw droombaan gevonden? Klik dan vooral verder, er zijn namelijk meer vacatures beschikbaar. Klik verder en ontdek jouw nieuwe uitdaging.

Bekijk de vacatures

Woongebieden ontdekken

Werp een vrijblijvende blik op de verschillende buurten, wijken en dorpen in Roermond. In deze regio kun je in vrijwel iedere woonomgeving wonen. Stads, landelijk of een mix van de twee: in Roermond kan het. Maak kennis met de volgende populaire gebieden, bekijk de voorzieningen en leer het karakter van de verschillende gebieden kennen. Niet alleen werken in Roermond is prima, je woont hier ook fantastisch. Klik vooral verder!

Meer over wonen in Roermond