Rabobank Midden-Limburg

Schepersweg 111

6049 CV Herten

  • Coöperatieve bank in- en voor de regio.
  • Het adres voor al jouw vragen over het kopen van een huis, starten van een onderneming en nog veel meer.
  • Sparringpartner met veel kennis en kunde voor het lokale verenigingsleven en maatschappelijke initiatieven.

Maak kennis met Rabobank Midden-Limburg

Rabobank Midden-Limburg is een sterke, herkenbare bank in deze regio en zet zich actief in voor de woon, werk en leefomgeving van iedereen. De Rabobank staat voor je klaar bij alle belangrijke momenten in je leven. Denk aan het kopen van je eerste huis, het verduurzamen van je woning en het realiseren van jouw persoonlijke dromen. Als coöperatieve bank zorgt Rabobank Midden-Limburg niet alleen voor transparante voorwaarden, faire tarieven en betrokken advisering, de bank zet zich ook vooral in voor het leveren van een maatschappelijke impact. Als betrokken organisatie investeert Rabobank Midden-Limburg in het vitaal houden van de omgeving waarin het zich bevindt.

Meer lezen over Rabobank in deze regio
Maak kennis met de Rabobank

Duurzaam wonen

Een van de belangrijkste thema’s bij Rabobank Midden-Limburg is duurzaam wonen. Dankzij klimaatverandering is het steeds belangrijker geworden om duurzamer met onze natuur en energie om te gaan, ook thuis. De bank heeft de ambitie om de gemiddelde woning in de regio een energielabel A te laten scoren in 2030. Om dit te bereiken adviseert Rabobank Midden-Limburg particulieren met het verduurzamen van hun woningen, bijvoorbeeld door beter te isoleren of zonnepanelen te installeren. Maar duurzaam wonen gaat niet alleen over het verduurzamen zelf, maar ook over het hebben van voldoende aanbod aan woningen. De bank zet zich actief in om samen met de provincie, gemeentes, woningcorporaties en projectontwikkelaars snel extra passende woningen te realiseren en daarbij passende financiering voor te ontwikkelen. Lees snel verder om meer te lezen over de inzet van Rabobank Midden-Limburg op het gebied van duurzaam wonen.

Meer lezen over duurzaam wonen met Rabobank
Wonen in Roermond

Maatschappelijke thema's bij Rabobank

Bij Rabobank ligt de focus op vijf grote maatschappelijke thema’s: Banking4Food, duurzaam ondernemen, duurzaam wonen, financieel gezond leven en de energietransitie. Rabobank Midden-Limburg zet zich actief in om deze belangrijke thema’s zo lokaal en concreet mogelijk invulling te geven. Zo is de bank bijvoorbeeld een belangrijke sparringpartner voor bedrijven die op zoek zijn naar begeleiding met de energietransitie of advies nodig hebben over digitalisering, circulair ondernemen en het verduurzamen van bedrijventerreinen. Ook agrarische ondernemers die hulp nodig hebben bij het het realiseren van een toekomstbestendige land- en tuinbouwsector kunnen rekenen op deskundig advies en betrokkenheid van Rabobank Midden-Limburg. Klik verder om nog meer te lezen over de vijf hoofdthema’s en hoe deze belangrijke onderwerpen lokaal worden behandeld.

Meer lezen over de maatschappelijke thema's van Rabobank
Duurzaamheid bij de Rabobank
Aanbeveling van directeur Harry Lempens

Roermond als ideale vestigingsplek

Directievoorzitter van Rabobank Midden-Limburg Harry Lempens is het met ons eens: Roermond en omgeving is een fantastische plek om te wonen, werken, ondernemen, leren en amuseren. Bekijk de volgende video en laat Harry je vertellen waarom deze regio zo bijzonder is.

Advies van de experts bij Rabobank Midden-Limburg

Experts aan het woord

De focus van Rabobank Midden-Limburg ligt op vijf grote maatschappelijke thema’s. Voor ieder maatschappelijk thema heeft de coöperatieve bank experts in dienst. Deze experts voorzien zowel consumenten alsook het bedrijfsleven van deskundig advies op maat. Nieuwsgierig naar hoe deze experts ook jou van advies kunnen voorzien over relevante thema’s zoals duurzaam wonen en financieel gezond leven? Lees dan vooral verder!

Rabobank expert aan het woord: Financieel Gezond Leven

Rabobank expert aan het woord: Duurzaam Wonen