Aan de slag in de regio

Werk & Carrière in Roermond

Roermond is een mooie vestigingsplaats voor ambitieuze werknemers met grote carrièredromen. De wereld ligt hier letterlijk aan je voeten! Maar ook voor diegene die een gezonde balans tussen werk en privéleven kunnen waarderen is Roermond een heerlijke werkstad. Inwoners en omwonende van ‘Remunj’ genieten van een divers werkaanbod, zowel in de regio als op een korte reisafstand. Werk zoeken in Roermond? Lees snel verder!

Aan de slag in Roermond en omstreken
Een wereld aan bedrijvigheid

De parels van Roermond

In de regio Roermond bevinden zich meer dan genoeg bedrijven! Ondernemingen die niet alleen regionaal maar ook nationaal én internationaal uitblinken in hun vakgebied. Het is daarom niet gek dat wij zo trots zijn op deze kanjers. Van sectoren zoals gezondheidszorg tot productie en van dienstverlening tot leisure, aan hoogkwalitatieve werkgevers heeft deze regio zeker geen gebrek. Werk zoeken in Roermond is dus geen probleem, ongeacht je vakgebied. Aanschouw de partners waarop Roermond en haar inwoners zo trots op zijn.

Ontmoet de parels van Roermond
Ontdek jouw kansen

Werk zoeken in Roermond

Wil je ook aan de slag bij een van de vele werkgevers in Roermond? Bekijk de volgende uitgelichte vacatures en ontdek de carrièrekansen bij jouw mogelijke nieuwe werkgever. Werk zoeken in Roermond is niet moeilijk. Ontdek alle uitgelichte vacatures zelf!

Gezocht: Allround verpleegkundige bij het Laurentius Ziekenhuis
Ontdek de functie: Allround verpleegkundige bij het Laurentius Ziekenhuis
Gezocht: Proces Operator bij Sekisui Alveo
Ontdek de functie: Proces Operator bij Sekisui Alveo
Gezocht: Operator bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Ontdek de functie: Operator bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Gezocht: Storingsmonteur Elektro bij Sekisui Alveo
Ontdek de functie: storingsmonteur Elektro bij Sekisui Alveo
Gezocht: Animatie bij Resort Marina Oolderhuuske
Ontdek de functie: Animatie bij Resort Marina Oolderhuuske
Gezocht: Monteur E&I bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Ontdek de functie: Monteur E&I bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Gezocht: Storingsmonteur bij ROCKWOOL
Ontdek de functie: Storingsmonteur bij ROCKWOOL
Gezocht: Winkelmedewerker in Designer Outlet Roermond
Ontdek alle vacatures voor winkelmedewerker in Designer Outlet Roermond
Gezocht: Weekendhulp bij Tuincafé BijSTOX
Ontdek de functie: Weekendhulp bij Tuincafé BijSTOX
Gezocht: Verpleegkundige IG Intramuraal bij Proteion
Ontdek de functie: Verzorgende IG Intramuraal bij Proteion
Kom werken in Roermond

Jouw talent is van harte welkom

Roermond en omstreken is een bruisende regio met vele innovatieve en grensverleggende bedrijven. Er zijn maarliefst 6 grote industrieterreinen waar bedrijven uit zeer diverse sectoren samen ondernemen. Van techniek tot zorg en van management tot horeca, in de regio Roermond vind je het allemaal. Aan werkgelegenheid is er absoluut geen tekort. Kies voor het mooie Roermond en laat jouw carrièrewensen uitkomen.  Laat de volgende belangrijke werkgevers je overtuigen waarom jouw kennis en talent in Roermond zo belangrijk is.

 

Maak kennis met de werkgevers
Mannen pauze in Roermond

Werken op inspirerende bedrijventerreinen

Ook buiten de stadsmuren van Roermond vind je vele mooie werkgevers. In deze regio heb je namelijk keuze uit maarliefst 6 verschillende bedrijventerreinen die allemaal aan de geografische ligging van Roermond grenzen. Op deze terreinen is er voor vrijwel ieder vakgebied een passende werkgever. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven met een focus op productie, logistiek en (financiële) dienstverlening. Maak gebruik van deze unieke kans en ga aan de slag in een inspirerende omgeving bomvol met interessante werkgevers.

Meer lezen over de bedrijventerreinen in- en nabij Roermond
Werken in hartje Roermond

Aan de slag in de binnenstad

Naast de diverse bedrijventerreinen en andere industriegebieden kun je natuurlijk ook in de binnenstad van Roermond prima werken. In de mooie straten van Roermond vind je vele enthousiaste en inspirerende ondernemers die jouw talent graag verwelkomen. Ga aan de slag bij één van de grotere ketens of sluit je aan bij een kleinere, lokale onderneming. Ook de horecatoppers van Roermond zien je graag tegemoet. Sluit je aan bij het team van de lokale restaurants en café’s en tover een glimlach op het gezicht van iedere bezoeker. Vergeet niet een carrière bij de hotels van Roermond te overwegen. Samen met jouw talent en gastvrijheid tillen we de klantenbeleving naar een hoger niveau. Werk zoeken in Roermond is ook voor retail- en horecatalenten leuk want de keuze is reuze!

Leer alle ondernemers in de binnenstad kennen
Een carrière in de retail

Werken op de winkelvloer

Heb je een hart voor de retail en steek je graag al je aandacht en liefde in het creëren van een optimale winkelervaring voor de klant? Bij Designer Outlet Roermond is een bloeiende carrière in de retail absoluut mogelijk. In het designerdorp zijn er altijd mogelijkheden voor enthousiastelingen. Zo kun je bij vele merken aan de slag als winkelmedewerker of (assistent) storemanager. Ook bij het Center Management zijn er regelmatig vacatures voor diverse afdelingen. Ontdek zelf alle carrièrekansen.

Werken bij Designer Outlet Roermond
Werken bij Resort Marina Oolderhuuske

Met een vakantiegevoel naar je werk

Geniet iedere dag van een vakantiestemming met een baan bij Resort Marina Oolderhuuske in Roermond. Bij dit unieke resort zijn er altijd kansen om onderdeel te worden van deze hechte en hardwerkende organisatie. Vooral in de zomerperiode zijn er diverse functies beschikbaar voor iedereen die de beleving op het resort naar een hoger niveau wil tillen. Met een baan bij Resort Marina Oolderhuuske zorg jij samen met het team ervoor dat alle bezoekers maximaal kunnen genieten van de prachtige Maasplannen én het veelzijdige aanbod in deze regio. Ben je graag werkzaam in een maritieme omgeving? Dan is een baan bij dit mooie resort in Roermond absoluut het overwegen waard. Lees snel verder en werk in Roermond.

Maak kennis met Resort Marina Oolderhuuske
Werken bij Resort Marina Oolderhuuske

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Op zoek naar die ene leuke baan in de regio? Laat ons je helpen. De arbeidsmarkt in Roermond staat niet stil en er zijn daardoor altijd relevante vacatures die écht bij jou passen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste, relevante vacatures. Bovendien informeren we je ook graag over wonen, leren en amuseren in Roermond en omstreken. Deze regio heeft het namelijk allemaal. Meld je aan en maak werk zoeken in Roermond eenvoudiger.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Carriere mannen in Roermond

Veelgestelde vragen over werken in Roermond

Waar kan ik werken in Roermond?

Het werkaanbod in Roermond is ontzettend divers! Je kunt aan de slag bij de ondernemers in de binnenstad, het designerwalhalla van Designer Outlet Roermond, vakantiebestemming Resort Marina Oolderhuuske, de grote multinationals zoals Smurfit Kappa Roermond Papier en ROCKWOOL en nog véél meer.

Zijn er techniek banen in Roermond?

Jazeker! Roermond is echt een speeltuin voor techniek. Je vindt hier ontzettend veel bedrijven waar jouw technische kennis van harte welkom is. Bijvoorbeeld bij ROCKWOOL, Sekisui Alveo en Smurfit Kappa Roermond Papier en bij de vele ondernemers op de diverse bedrijventerreinen.

Kan ik werken in de zorg?

Graag zelfs! Roermond staat bekend om het bieden van mensgerichte zorg. Bij het gerenommeerde Laurentius Ziekenhuis zijn ze altijd op zoek naar nieuwe kanjers in de zorg. Ook bij Proteion kun je op diverse plekken in de regio aan de slag.

Welke vacatures zijn er in Roermond?

Er zijn op dit moment ontzettend veel vacatures. We weten daarom zeker dat er een mooie droombaan voor jou in Roermond is! Klik hier op enkele vacatures bij onze beste werkgevers te ontdekken.

Waar kan ik werk zoeken in Roermond

Werk is er in Roermond meer dan voldoende! Ga bijvoorbeeld aan de slag bij een van de grote werkgevers uit de regio. Of werk op een van de zes bedrijventerreinen in Roermond en omstreken. Bekijk zelf de meest actuele vacatures of raadpleeg een uitzendbureau.