Aan de slag in de regio

Werk & Carrière in Roermond

Roermond is een mooie vestigingsplaats voor werknemers met grote carrièredromen. Hier vind je namelijk tal van werkgevers met uitdagende banen. Maar ook voor diegene die een gezonde balans tussen werk en privéleven kunnen waarderen is Roermond een passende plek om te wonen en te werken. Inwoners en omwonende van ‘Remunj’ genieten van een divers werkaanbod, zowel in de regio als op een korte reisafstand. Werk zoeken in Roermond? Laat ons je op weg helpen!

Meer lezen over werken in Roermond
Werk Carriere mensen Roermond
Een wereld aan bedrijvigheid

Ontmoet de Roermondse werkgevers

In de regio Roermond bevinden zich meer dan genoeg bedrijven! Ondernemingen die niet alleen regionaal maar ook nationaal én internationaal uitblinken in hun vakgebied. Het is daarom niet gek dat wij zo trots zijn op deze kanjers. Van sectoren zoals gezondheidszorg tot productie en van dienstverlening tot leisure, aan hoogkwalitatieve werkgevers heeft deze regio zeker geen gebrek. Werk zoeken in Roermond moet dus geen probleem probleem, ongeacht je vakgebied. Maak zelf kennis met de grootste werkgevers uit Roermond en omstreken.

Ontmoet de grootste werkgevers uit Roermond
Ontdek jouw carrièrekansen

Werk zoeken in Roermond

Wil jij ook aan de slag bij een van de vele werkgevers in Roermond? Bekijk de volgende uitgelichte vacatures en ontdek de carrièrekansen bij jouw mogelijke nieuwe werkgever. We hebben de meest interessante vacatures speciaal voor jou op een rijtje gezet. Ontdek alle uitgelichte vacatures zelf!

Gezocht: Proces Operator bij Sekisui Alveo
Techniek
Gezocht: Proces Operator bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Techniek
Gezocht: Junior Controller bij Sekisui Alveo
Techniek
Gezocht: Monteur E&I bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Techniek
Gezocht: Winkelmedewerker in Designer Outlet Roermond
Outlet
WInkel
Gezocht: Huishoudelijke dienst bij Resort Marina Oolderhuuske

Werken op levendige bedrijventerreinen

Ook buiten de stadsmuren van de Roermondse binnenstad vind je vele mooie werkgevers. Deze regio telt namelijk maar liefst 6 verschillende bedrijventerreinen die allemaal in Roermond en omstreken liggen. Op deze terreinen vind je voor vrijwel ieder vakgebied een passende werkgever. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven met een focus op productie, logistiek en (financiële) dienstverlening. Maak gebruik van deze unieke kans en ga aan de slag in een inspirerende omgeving bomvol met interessante werkgevers. Wij hebben de verschillende terreinen en de bijbehorende bedrijven overzichtelijk in beeld gebracht, dus bekijk ze zelf!

Maak kennis met de bedrijventerreinen en bijbehorende ondernemers

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wil je graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen, bijzondere verhalen én carrièrekansen in Roermond en omstreken? Meld je dan gratis aan voor De Remunjse Connectie. Met deze boeiende nieuwsbrief blijf je eenvoudig verbonden met Roermond en omstreken. Wij weten het zeker: in De Remunjse Connectie lees je over boeiende nieuwigheden en ontdek je eenvoudig enkele carrièrekansen bij de werkgevers uit de regio.

Meld je aan voor De Remunjse Connectie
De Remunjse Connectie logo

Veelgestelde vragen over werken in Roermond

Waar kan ik werken in Roermond?

Het werkaanbod in Roermond is ontzettend divers! Je kunt aan de slag bij de ondernemers in de binnenstad, het designerwalhalla van Designer Outlet Roermond, vakantiebestemming Resort Marina Oolderhuuske, de grote multinationals zoals Smurfit Kappa Roermond Papier en ROCKWOOL en nog véél meer.

Zijn er techniekbanen in Roermond?

Jazeker! Roermond is een speeltuin voor techniek. Je vindt hier ontzettend veel bedrijven waar jouw technische kennis van harte welkom is. Bijvoorbeeld bij ROCKWOOL, Sekisui Alveo en Smurfit Kappa Roermond Papier en bij de vele ondernemers op de diverse bedrijventerreinen.

Kan ik werken in de zorg?

Absoluut! Roermond staat bekend om het bieden van mensgerichte zorg. Bij het gerenommeerde Laurentius Ziekenhuis zijn ze altijd op zoek naar nieuwe kanjers in de zorg. Ook bij Proteion kun je op diverse plekken in de regio aan de slag.

Welke vacatures zijn er in Roermond?

Er zijn op dit moment ontzettend veel vacatures. We weten daarom zeker dat er een mooie droombaan voor jou in Roermond is! Klik hier op enkele vacatures bij onze beste werkgevers te ontdekken.

Waar kan ik werk zoeken in Roermond?

Werk is er in Roermond meer dan voldoende! Ga bijvoorbeeld aan de slag bij een van de grote werkgevers uit de regio. Of werk op een van de zes bedrijventerreinen in Roermond en omstreken. Bekijk zelf de meest actuele vacatures of raadpleeg een uitzendbureau.