Techniekgerelateerde banen in de regio

Techniek banen in Roermond

Voor iedereen met een technische achtergrond zijn er ontzettend veel carrièrekansen in Roermond en omstreken. Zowel de grote multinationals als ook de kleinere (familie)bedrijven verwelkomen héél graag jouw talent. Ongeacht of je carrière in de techniek nu gaat beginnen of als je al een echte professional bent. Lees snel verder en laat ons je vertellen waarom je in ‘Remunj’ ook voor techniek banen op de juiste plek bent.

Techniek banen in Roermond ontdekken

Techniek bij ROCKWOOL

bij ROCKWOOL in Roermond zijn techniek banen onmisbaar. Of je nu op zoek bent naar een baan als operator (A/B), monteur, technoloog of werktuigkundige, bij ROCKWOOL en haar zusterondernemingen zijn ontzettend veel techniek banen beschikbaar. Deze grote multinational is in Roermond nauw betrokken en heeft gegarandeerd een mooie en passende technische baan die bij je past. Lees verder, maak kennis met ROCKWOOL in Roermond en wie weet ontdek jij een uitdagende technische baan bij dit bedrijf.

Meer over ROCKWOOL in Roermond

Techniek bij Smurfit Kappa Roermond Papier

Smurfit Kappa Roermond Papier is een echt walhalla voor iedereen met een technische achtergrond. Dankzij een veelzijdig productieproces is er op het gebied van techniek en technologie veel vakkennis nodig. Jouw talent en kennis is daarom bij dit bedrijf ontzettend belangrijk. Bij Smurfit Kappa Roermond Papier zijn er vooral veel banen gerelateerd aan werktuigbouwkunde, elektrotechniek, procesautomatisering, procestechnologie en energietechniek beschikbaar. Maar ook buiten deze vakgebieden zijn er nog veel meer mogelijkheden. Lees daarom snel verder en ontdek techniek bij Smurfit Kappa Roermond Papier.

Meer over Smurfit Kappa Roermond Papier ontdekken
Techniek bij Smurfit Kappa Roermond Papier

Techniek bij Sekisui Alveo

Voor een baan in de techniek moet je echt bij Sekisui Alveo zijn. Bij dit grote, internationale bedrijf zijn er namelijk ontzettend veel banen beschikbaar waar jij met jouw technische kennis van harte welkom bent. Denk bijvoorbeeld aan functies zoals ‘Proces Operators’ en ‘Storingsmonteur Elektro’. Maar ook andere interessante banen zoals de functie ‘Laboratory Assistant’ vind je bij Sekisui Alveo. Als medewerker bij Sekisui Alveo kom je terecht in een veilige, schone omgeving en met veel vriendelijke collega’s (uit de regio). Lees snel verder en maak kennis met dit mooie bedrijf in Roermond.

Meer over Sekisui Alveo ontdekken
Bedrijventerrein Roerstreek Sekisui Alveo 1
Techniek banen in heel Roermond

Techniek bij andere werkgevers

Ook buiten de grote multinationals zijn er diverse techniekgerelateerde banen beschikbaar. Wat dacht je van werken bij de technische dienst van Resort Marina Oolderhuuske? Op het resort is jouw technische kennis absoluut welkom. Op de diverse bedrijventerreinen zijn er ook ontzettend veel bedrijven te vinden waar techniek banen ontzettend belangrijk zijn. Kijk daarom snel verder bij onderstaande vacatures om techniek banen in Roermond en omstreken te ontdekken.

Meer techniek banen ontdekken
Techniek bij Resort Marina Oolderhuuske

Techniekgerelateerde vacatures

De volgende technische vacatures zijn op dit moment beschikbaar. Scroll snel verder en wie weet ontdek jij zomaar je droombaan bij een van de lokale werkgevers in Roermond en omstreken.

Gezocht: Development Engineer bij Sekisui Alveo
Ontdek de functie: Development Engineer bij Sekisui Alveo!
Gezocht: Groepsleider E&I bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Ontdek de functie: groepsleider E&I bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Gezocht: WKC Operator bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Ontdek de functie: WKC Operator bij Smurfit Kappa Roermond Papier.
Gezocht: Storingsmonteur bij ROCKWOOL
Ontdek de functie: Storingsmonteur bij ROCKWOOL
Gezocht: Monteur M bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Ontdek de functie: Monteur M bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Gezocht: Operator A bij ROCKWOOL
Ontdek de functie: Operator A bij ROCKWOOL
Gezocht: Proces Operator bij Sekisui Alveo
Ontdek de functie: Proces Operator bij Sekisui Alveo
Gezocht: Monteur E&I bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Ontdek de functie: Monteur E&I bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Gezocht: Operator bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Ontdek de functie: Operator bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Gezocht: Storingsmonteur Elektro bij Sekisui Alveo
Ontdek de functie: storingsmonteur Elektro bij Sekisui Alveo
Gezocht: Bijbaan basisoperator bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Ontdek de functie: bijbaan basisoperator bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Gezocht: Stagiair(e) bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Ontdek de functie: Stagiair(e) bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Gezocht: Technische Dienst bij Resort Marina Oolderhuuske
Ontdek de functie: Technische Dienst bij Resort Marina Oolderhuuske

Werkgevers met techniek banen

Hebben we je interesse gewekt voor een mooie carrière in de techniek in Roermond? Dan raden we je aan om je verder te verdiepen in de volgende grote werkgevers. Bij de grote multinationals (met hart voor de regio) Smurfit Kappa Roermond Papier, Sekisui Alveo en ROCKWOOL zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor mensen met een technische achtergrond. Maak kennis met de bedrijven, de bedrijfscultuur en alle mogelijkheden. Wie weet zien we jou binnenkort stralen bij een van deze lokale topwerkgevers.