Mooie carrièrekansen in Roermond en omgeving

Vacatures Midden-Limburg

Op zoek naar vacatures in Midden-Limburg en omgeving? Laat ons je helpen. Wij hebben de leukste vacatures in de meest uiteenlopende vakgebieden speciaal voor jou op een rijtje gezet. Ontdek leuke banen in de wereld van de techniek, logistiek, zorg, retail, horeca óf de commerciële wereld. In Roermond en omgeving vind je ontzettend veel geschikte werkgevers, dus wacht niet langer en maak kennis met de leukste banen en bijbehorende bedrijven in deze regio.

Vacatures Midden-Limburg ontdekken
Carriere mannen in Roermond
Een dankbare baan in de regio

Vacatures in de zorg

Als je zoekt naar ‘Vacatures Midden-Limburg‘ en graag zorg gerelateerde banen wilt ontdekken, zit je hier goed. In Roermond en omgeving zijn er namelijk beslist zorgaanbieders waar jij een dankbare carriere kunt hebben. Denk bijvoorbeeld aan een baan in de zorg bij het Laurentius Ziekenhuis. Dit mensgerichte ziekenhuis behoort jaarlijks tot de top ziekenhuizen van het land in de ziekenhuisbeoordelingen. Ook Proteion biedt mooie banen in Roermond en andere delen van Midden-Limburg. Word onderdeel van het team bij een regionaal verzorgingstehuis of versterk het thuiszorgteam. Ongeacht de werkgever is een baan in de zorg hier beslist te vinden. Bekijk zelf enkele uitgelichte vacatures in de zorg.

Bekijk vacatures in de zorg in Midden-Limburg
Werken bij Laurentius Roermond
Interessante banen in de lokale wereld van de techniek en logistiek

Vacatures in de techniek en logistiek

Voor iedereen die graag in de wereld van de techniek werkt, is Midden-Limburg beslist een boeiende regio. In Roermond en omgeving vind je namelijk zowel grote multinationals als ook de kleine(re) familiebedrijven waar iedereen met een technische achtergrond zijn of haar hart kan ophalen. Werk bijvoorbeeld mee aan het verbeteren en optimaliseren van (productie)processen of zorg voor een soepele dagelijkse gang van zaken in de lokale fabrieken. Bij de grote werkgevers zoals Sekisui Alveo, Smurfit Kappa Roermond Papier en ROCKWOOL liggen techniekbanen voor het oprapen. Klopt jouw hard sneller van de logistieke wereld? Overweeg dan een carriere bij logistieke toppers zoals UPS Supply Chain Solutions of de gezondheidszorg divisie, UPS Healthcare. Hier werk je vanuit Roermond aan regionale én mondiale logistieke uitdagingen. Bekijk zelf alle techniek en logistiek banen in de regio.

Bekijk vacatures in de techniek & logistiek in Midden-Limburg
Werken in de techniek Sekisui Alveo
Zorg voor een optimale klantervaring in Midden-Limburg

Vacatures in de retail en de horeca

Vind jij het leuk om de klanten van passend advies te voorzien? Misschien heb je juist een enorme drive voor de wereld van de horeca. In Roermond en omgeving is er voor iedereen die graag in een restaurant of winkel schittert een leuke baan te vinden. Ga bijvoorbeeld aan de slag in de Roermondse binnenstad bij een lokale boetiek of mooi restaurant van Cox & Co. Ook bij Designer Outlet Roermond staan er uitdagende banen op je te wachten. Werk je graag in een internationale omgeving met veel buitenlandse gasten die van water(sport) houden? Resort Marina Oolderhuuske heeft ook met regelmaat diverse vacatures in uiteenlopende vakgebieden. Ontdek alle kansen zelf!

Ontdek vacatures in de retail- en horecawereld in Midden-Limburg
Eten Cox en Co in Roermond

Meer werkgevers ontdekken

Zoek je een andere baan, bijvoorbeeld in de commerciële wereld? Er zijn nog veel meer vacatures en bijbehorende werkgevers in deze regio te vinden. Scroll zelf door onderstaande werkgevers, kom meer te weten over de bedrijven én ontdek de vacatures in Midden-Limburg zelf.