Maak de stap en kom naar Roermond

Roermond is veel meer dan alleen een leuke winkelbestemming. In deze regio zitten mooie werkgevers, zowel de grote multinationals als ook de kleine(re) familiebedrijven waar je prima kunt werken. Wonen in Roermond en omgeving is ook een echte aanrader. Je woont hier namelijk stads en toch midden in de natuur (en bij het water). Op het gebied van onderwijs vind je hier innovatieve onderwijsmethodes en vele scholen, ongeacht je opleidingsniveau. Met een rijk (sport)verenigingsleven maak je hier bovendien snel vrienden en ben je binnen no-time onderdeel van de gemeenschap in Remunj. Ontdek zelf wat Roermond en omgeving jou te bieden heeft.

Ontdek het aanbod in Roermond
Carriereswitch in Roermond
Aan de slag in Roermond en omgeving

Jouw kennis is in Roermond welkom

De werkgevers van Roermond en omgeving staan te trappelen om jouw expertise te verwelkomen. Misschien wist je het nog niet, maar in Roermond zitten grote bedrijven en organisaties waar jouw kennis ontzettend belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan een carriere bij het Laurentius Ziekenhuis of Proteion als de gezondheidszorg jouw vakgebied is. Een managementfunctie bij Smurfit Kappa Roermond Papier, ROCKWOOL of een van de andere bedrijven op de bedrijventerreinen is ook absoluut mogelijk. En vergeet niet: de werkmentaliteit in Roermond en omgeving is daadwerkelijk anders. Hier heerst een familiaire en vriendelijke stemming op de werkvloer en onder de collega’s. Jouw carrière gaat hier niet ten koste van je privéleven. Integendeel, na een werkdag spring je zo op de fiets en ben je binnen no-time thuis óf in de gezellige binnenstad waar je de dag afsluit met een welverdiende borrel. Lees snel verder en kom meer te weten over werken in Roermond.

Meer over werken in Roermond
Carriere mannen in Roermond
Wonen in Roermond

Ontdek je nieuwe (t)huis in Roermond

Heb je de tijd van de studentenkamers en de krappe flatjes inmiddels gehad? We begrijpen je volledig. Gelukkig woon je in Roermond heel divers. In deze regio vind je namelijk vele leuke buurten, wijken en sfeervolle dorpen waar je prima woont. Maak zelf kennis met de verschillende wijken in Roermond en ontdek jouw volgende (t)huis.

Meer over wonen in Roermond lezen
Wonen in Roermond

Geniet van een bruisend Roermond

Na een succesvolle werkdag geniet je in Roermond van een levendige binnenstad vol met leuke boetiekjes, restaurants en cafés. Trakteer jezelf op een welverdiende borrel en bespreek de verhalen van de dag. Met jouw werk- en privéleven zit het hier dus wel goed. Geef je leven bovendien een sociale boost door je aan te sluiten bij een van de vele (sport)verenigingen. Je kunt in deze regio vrijwel alle sporten beoefenen dus er is absoluut een vereniging die bij je past. Verdiep je in het culturele aanbod van Roermond en ontdek alle mogelijkheden.

Meer over het culturele aanbod lezen
Terrasje Roermond
Leren in Roermond

Een prima plek voor al jouw onderwijswensen

Het onderwijs in Roermond is completer dan je denkt. In deze regio kun je namelijk voor vrijwel alle onderwijsniveaus terecht. Van het primair onderwijs tot aan het vervolgonderwijs, Roermond heeft het. Je vindt hier ook innovatieve onderwijsconcepten zoals Keyport Meets | Regio in je Rugzak en het onderwijs bij Wings Agora. En het hoger onderwijs? Dat is zeer eenvoudig te bereiken via uitstekende trein- en busverbindingen vanuit Roermond. Je bent daardoor binnen enkele minuten bij je hogeschool of universiteit. Ontdek zelf waarom Roermond aan al jouw onderwijswensen kan voldoen.

Het onderwijs in Roermond ontdekken
Studenten in Roermond