De beste zet voor je werk- en privéleven

Maak de stap en kom naar Roermond

Roermond kan aan al jouw wensen voldoen. Of je nu op zoek bent naar je eerste koopwoning of een nieuwe uitdaging bij een andere werkgever, in deze regio vind je het. Met een rijk aanbod aan mooie wijken, buurten en sfeervolle dorpen is er zeker een woonomgeving die bij je past. En die nieuwe baan? Die vind je hier ook, ongeacht je vakgebied. Je hoeft geen carrièrejager te zijn om hier te werken. De werkgevers van Roermond bieden je voldoende uitdagingen zonder daarvoor jouw privéleven te beïnvloeden. Je werkt hier in een familiare en vriendelijke omgeving en met betrokken collega’s. Naast je werk geniet je hier van een ongekend cultureel aanbod én beoefen jij je favoriete sport bij de lokale verenigingen. Lees snel verder en realiseer dat Roermond perfect bij je past.

Ontdek jouw kansen in Roermond
Wonen en werken in Roermond

Wonen in Roermond is echt iets voor jou

Of je nu op zoek bent naar een leuke starterswoning of een knus appartement in de historische binnenstad, in Roermond woon je fijn. In deze regio woon je namelijk altijd stads én midden in de natuur, ongeacht of je nu in hartje Roermond of in de nabijgelegen dorpen woont. Dit maakt wonen in Roermond en omgeving echt uniek. Iedere wijk en buurt heeft zijn eigen karakter en populatie. Het is daarom verstandig om zelf op ontdekkingstocht te gaan om de buurt te vinden die het beste bij je past. Lees verder op dit platform en kom meer te weten over wonen in Roermond!

Meer over wonen in Roermond
Wonen in Roermond

Roermond past bij jouw carrièrewensen

Ga aan de slag in Roermond en geniet van een gezonde balans tussen je werk- en privéleven. Of je nu een echte carrièrejager bent of niet, in Roermond zit je goed. Je vindt hier namelijk zowel de grote multinationals als ook de kleine(re) familiebedrijven waar jouw talent van harte welkom is. Bij de werkgevers van Roermond voel jij je absoluut thuis. Hier heerst namelijk geen kille sfeer op de werkvloer maar juist een ontzettend vriendelijke en familiare stemming. Maak bijvoorbeeld eens kennis met het Laurentius Ziekenhuis, Proteion, Smurfit Kappa Roermond Papier en Resort Marina Oolderhuuske. Na een werkdag ga jij in ieder geval met een goed gevoel naar huis, ongeacht waar je werkt. Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder en ontmoet de beste werkgevers in deze regio.

Kennismaken met de werkgevers
Carriere vrouw in Roermond
Sporten in Roermond

Sluit je aan bij de lokale sportverenigingen

Ben je op zoek naar een nieuwe sportieve hobby of wil je graag je huidige sport blijven beoefenen? Voor iedere sportieve wens zit je in Roermond goed. Je kunt hier namelijk vrijwel alle sporten beoefenen, zelfs op het water. Het maakt dus niet uit of je voorkeur uitgaat naar tafeltennis, volleybal of zeilen. Dankzij het sterke verenigingsleven in deze regio maak je bovendien gegarandeerd veel nieuwe vrienden. Sporten in Roermond is daarom niet alleen goed voor je gezondheid, je bouwt er ook een heuse nieuwe vriendenkring mee op. Lees verder en ontdek alle sporten die je in Roermond kunt beoefenen.

Meer over sporten in Roermond ontdekken
Watersport in Roermond
Cultuur snuiven en shoppen in Roermond

Geniet van Roermonds rijke cultuur

Met een historische binnenstad bomvol monumenten en een rijk winkelaanbod is Roermond ook in je privéleven een leuke bestemming. Ga na je werkdag lekker de binnenstad in en shop bij de vele boetiekjes en vriendelijke ondernemers. Of plof neer op een gezellig terras en geniet van de mooie gebouwen. Met ontelbaar veel leuke winkels, restaurants en cafés geniet je in Roermond van een bourgondisch leven. Ontdek zelf het culturele aanbod van Roermond.

Meer over het culturele aanbod van Roermond lezen
Shoppen in Roermond