Werken bij Resort Marina Oolderhuuske

Gaat jouw hart sneller kloppen van de hospitality wereld en lijkt het je leuk om te werken op een heus resort? Maak dan eens nader kennis met de beschikbare banen bij Resort Marina Oolderhuuske! Bij de parel van de Maasplassen vind je met regelmaat interessante vacatures, bijvoorbeeld bij het team van de receptie, de technische dienst, de huishoudelijke dienst en het animatieteam. Scroll verder om meer te weten te komen over het resort en de carrièrekansen die op jou staan te wachten.

Meer lezen over werken bij Resort Marina Oolderhuuske
Team Resort Marina Oolderhuuske
Introductie van Resort Marina Oolderhuuske

Het resort in een notendop

Je vindt Resort Marina Oolderhuuske bij de populaire Maasplassen in Roermond, hét grootste watersportgebied van Nederland. Het resort is gelegen op een schiereiland en is daarmee een uniek stukje Nederland. Ondanks de bijzondere locatie in de natuur is het resort overigens niet ver verwijderd van de buitenwereld, want het resort ligt op slechts 5km afstand van de binnenstad van Roermond en ook met de auto ben je via de bekende toegangswegen binnen no-time bij het resort. Bij Resort Marina Oolderhuuske vind je zowel luxe vakantiewoningen als een heuse camping met moderne kampeerplekken. De eyecatchers zijn de vele bijzondere boten en jachten van de internationale gasten in de jachthaven van het resort. Overigens beschikt het resort ook over een eigen winkeltje en een mooie horecagelegenheid met restaurant ‘Heere aan de Maas’ waar menig Roermondenaar graag een hapje en drankje nuttigt.

Het team bij Resort Marina Oolderhuuske is heel divers met veel medewerkers uit de regio. Samen zorgt dit hechte team voor een fantastische beleving van iedere bezoeker. Help jij binnenkort mee met het maken van mooie herinneringen voor de bezoekers? Je bent van harte welkom!

Meer lezen over het resort

Word onderdeel van het team bij Resort Marina Oolderhuuske

Nieuwsgierig of een baan bij Resort Marina Oolderhuuske iets voor jou is? Momenteel zoekt het team vooral versterking bij de receptie, namelijk met een Front Office Medewerker. Als onderdeel van het Front Office team ben jij hét visitekaartje van het resort. Met jouw talenkennis (Nederlands, Duits en Engels) help jij met plezier de internationale gasten aan de balie. Als je al ervaring hebt in deze branche, is dat een mooi pluspunt. Hebben we jouw interesse aangewakkerd? Bekijk dan de uitgebreide vacaturebeschrijving op de website van het resort en wie weet zien we jou binnenkort op deze mooie werkplek.

Bekijk de vacature
Het verhaal van Ilse Oolderhuuske groot
Maak kennis met je toekomstige collega's

Bekende gezichten op het resort

Als je bij Resort Marina Oolderhuuske aan de slag gaat, word je onderdeel van een hecht, compact team. We spraken met diverse medewerkers van het resort over de bedrijfscultuur en hun persoonlijke ervaringen. Maak zelf kennis met deze collega’s en lees de verhalen om meer te weten te komen over werken bij Resort Marina Oolderhuuske.

Het verhaal van Ilse

Ilse begon ooit als stagiair op het resort en is inmiddels al enkele jaren een belangrijke topper binnen het team. Lees verder om het verhaal van Ilse te lezen.

Het verhaal van Gertie

Gertie is een belangrijke kracht binnen het team van Resort Marina Oolderhuuske. Lees zelf waarom ze het goed naar haar zin heeft bij deze organisatie.

Het verhaal van Rogier

De medewerkers én gasten herkennen zijn gezicht beslist: havenmeester Rogier is een bekende kracht bij Resort Marina Oolderhuuske. Lees zijn verhaal.

Meer vacatures op het resort

Is de bovengenoemde vacature niet helemaal iets voor jou? Geen paniek! Er zijn regelmatig mooie kansen beschikbaar bij Resort Marina Oolderhuuske. De volgende vacatures zijn vaker beschikbaar, vooral tijdens de seizoenen waarin het resort de meeste gasten ontvangt. Heb je een mooie baan gespot? Wees dan vrij om contact op te nemen met het resort om de mogelijkheden te bespreken!

Gezocht: Receptie ondersteuning bij Resort Marina Oolderhuuske
Leisure
Gezocht: Huishoudelijke dienst bij Resort Marina Oolderhuuske
Gezocht: Animatie bij Resort Marina Oolderhuuske
Leisure