Een logische stap voor jouw carrière en privéleven

Maak de stap en kom naar Roermond

Roermond is dé plek waar jouw werk- en privéleven helemaal opbloeit. Met vele mooie werkgevers, groot én klein, staan er hier mooie uitdagingen op jou te wachten. En je gezin zit in Roermond en omgeving helemaal op de juiste plek. Met kwalitatief uitstekende scholen krijgen jouw kinderen hier namelijk prima onderwijs, óók qua vervolgonderwijs. Voor je nieuwe ’thuis’ staan er positieve verrassingen op je te wachten, want wonen is hier betaalbaar(der). Bovendien val je met je neus in de boter qua cultureel aanbod met onze historische binnenstad. En sporten? Dat doe je hier natuurlijk ook, zelfs op het water! Lees snel verder en laat ons je overtuigen om naar Roermond te komen.

Roermond als ideale volgende stap ontdekken
Werk Carriere mensen Roermond

Werken in Roermond is echt iets voor jou

Hier in Roermond ontdek je verschillende bedrijven die perfect aansluiten op jouw profiel, ongeacht je vakgebied. Maak bijvoorbeeld de volgende stap in je carrière bij het Laurentius Ziekenhuis of Proteion als jouw expertise vooral in de gezondheidszorg ligt. Heb jij meer een technische achtergrond of zoek je een uitdagende kantoorfunctie? Geen probleem! Bij ROCKWOOL, Smurfit Kappa Roermond Papier en de andere werkgevers op de bedrijventerreinen is jouw kennis ook hard nodig. Werk bij deze bedrijven vanuit Roermond mee aan lokale en internationale projecten waarin jij je helemaal thuis voelt. Lees vooral verder en ontdek de werkgevers en bijbehorende kansen in Roermond!

Ontdek de beste werkgevers van Roermond
Carriere mannen in Roermond
Onderwijs in Roermond

Ruime keuze aan scholen voor je kinderen

Ook op het gebied van onderwijs zit je hier goed. Van primair onderwijs tot aan het vervolgonderwijs (en alles daartussen), je vindt het in Roermond. Je kinderen kunnen dus in deze regio prima onderwijs volgen. Voor het hoger onderwijs zijn er overigens geen obstakels. Vanuit Roermond ben je namelijk binnen enkele minuten bij de hogescholen en universiteiten in de buurt. Bekijk zelf het onderwijsaanbod in Roermond en de diverse unieke onderwijsconcepten en laat je verbazen.

Ontdek het onderwijs in Roermond
Voortgezet onderwijs in Roermond
Wonen in Roermond

Voel je thuis in Roermond

Als je besluit om in deze regio te gaan werken, is het logisch dat je ook nadenkt over het woonaanbod in Roermond en omstreken. Vooral als je nog niet bekend met deze regio! Laat ons je daarom meer vertellen over het leven in deze regio. Roermond en omstreken is zeer divers en kent vele unieke wijken waar je prima kunt wonen. Ook in de omliggende dorpen woon je goed. In deze regio woon je altijd in een stadse omgeving maar ook vlakbij het water en een wereld aan groen. Deze unieke combinatie maakt wonen in Roermond en omstreken extra aantrekkelijk. Hebben we je interesse gewekt? Lees dan snel verder en verken de regio.

Meer lezen over wonen in Roermond
Wonen in OolderVeste Roermond
Cultuur en sport in Roermond

Geniet van een bourgondisch leven

Word onderdeel van de lokale gemeenschap en sluit je aan bij een van de vele sportverenigingen. Je kinderen kunnen in Roermond vrijwel iedere sport beoefenen, zelfs op het water. Met een rijk aanbod aan wandelgebieden kun je hier na je werkdag ook heerlijk wandelen, zelfs tot aan Duitsland. Combineer je sportieve levensstijl met een sfeervolle middag in de historische binnenstad van Roermond waar je prima kunt winkelen en genieten op een gezellig terras. Wij weten het zeker: als je eenmaal het bourgondische leven in Roermond hebt geproefd, wil je hier nooit meer weg. Ontdek zelf het rijke aanbod aan cultuur en sport in deze regio.

Meer lezen over genieten in Roermond
Shoppen eten in Roermond