Kom hockeyen in Roermond

Hockey Roermond

Ben je op zoek naar een hockeyclub in Roermond? Zoek dan niet verder! Roermond heeft namelijk een zeer bekende hockeyclub die tot één van de oudste clubs van Limburg behoort. Hockeyen in Roermond is dus absoluut mogelijk. Lees verder en laat ons je meer informeren over hockey in Roermond.

Hockey in Roermond ontdekken
Hockey in Roermond
Dé hockeyclub van Roermond en omstreken

Hockeyen bij RHC Concordia

Als we het in Roermond over een hockeyclub hebben, bedoelen we allemaal dezelfde club: RHC Concordia. Deze hockeyclub werd in 1924 opgericht en is een van de oudste hockeyclubs in de provincie. RHC Concordia omschrijft zichzelf als een familiare vereniging met een focus op gezelligheid, vriendschap en sportieve prestaties. De club kent veteranenteams die al ruim 60 jaar samen op het hockeyveld staan, maar heeft ook ontzettend veel jeugdige leden. Van de ruim 700 leden zijn er 500 jeugdleden. Ongeacht of je een hockeyveteraan bent, of juist nog niet heel bekend bent met de sport, bij RHC Concordia ben je van harte welkom. Waar wacht je nog op? Meld je aan voor een aantal proeftrainingen en hockey binnenkort ook gezellig en sportief in Roermond!

Meer info over RHC Concordia
Hockeyen in Herten
Eenvoudig en dichtbij hockeyen in Roermond

Waar kan ik hockeyen in Roermond?

Hockeyen in Roermond doe je bij RHC Concordia. Je vindt deze hockeyclub op een bijzonder mooi schiereiland tussen de rivier de Roer en de Hambeek. De hockeyclub is eenvoudig met de auto en de fiets binnen enkele minuten bereikbaar. Vanuit de binnenstad, Roer-Zuid, Herten en andere delen van de stad ben je er zo. Op het complex van RHC Concordia vind je drie kunstgrasvelden, een waterveld, semiwaterveld en en zandveld. En voor de jongste spelers? Die kunnen zich uitleven op een aangrenzend speel- en oefenveld. Bekijk zelf hieronder de gunstige locatie van RHC Concordia.

Bekijk de locatie van RHC Concordia

Hockey in Roermond

Bezoek tip!

Dankzij de gunstige ligging van RHC Concordia bereik je eenvoudig en snel het hockeyterrein vanuit vrijwel alle delen van de stad!

RHC Concordia

Kom meer te weten over RHC Concordia, dé hockeyclub van Roermond en omstreken!

Bezoek tip!

Dankzij de gunstige ligging van RHC Concordia bereik je eenvoudig en snel het hockeyterrein vanuit vrijwel alle delen van de stad!
Sportief aan de slag in Roermond en omstreken

Meer sporten beoefenen in Roermond

Is hockey misschien toch niet helemaal jouw ding? Geen probleem! In Roermond is het namelijk mogelijk om nog vele andere sporten te beoefenen. Ga voetballen bij één van de vele voetbalverenigingen in de buurt of word lid van een tennisclub. Is fitness meer jouw ding? In Roermond heb je keuze uit vele sportscholen. Laat ons je verder informeren over het sportaanbod in Roermond.

Meer sporten ontdekken
Voetballen in Roermond