Tennissen in Roermond

Tennis Roermond

Wil je graag tennissen in Roermond? Dat kan! In Roermond en omstreken vind je diverse tennisverenigingen waar jij van harte welkom bent. Sluit je aan bij een vereniging of huur vrijblijvend een tennisbaan voor een potje tennis met vrienden. Lees verder om kennis te maken met tennis in Roermond

Tennissen in Roermond
Tennis bij TC Swalmen

Tennissen in Roermond

Woon je in Roermond en ben je op zoek naar een tennisvereniging? Zoek dan niet verder! De volgende tennisverenigingen kunnen we absoluut aanraden:

  • Als we het over tennis in Roermond hebben, moeten we het simpelweg hebben over de Roermondse Tennisclub N.I.P. De tennisvereniging behoort tot de top 3 oudste tennisclubs in Limburg. Hier genieten ze dus al jaar en dag van een lekker potje tennis! Je vindt de tennisbanen van de vereniging bij Tennispark Hattem vlakbij het kasteeltje Hattem. Hier vind je 10 tennisbanen waar je prima kunt tennissen.

 

  • In Maasniel vind je Tennisclub Maasniel. Deze gezellige tennisvereniging is leuk voor jong en oud, maar ook voor gedreven spelers die graag aan grote competities willen deelnemen. Tennisclub Maasniel is daarom voor vrijwel iedere soort tennisliefhebber geschikt.

 

  • De populaire variant van tennis, padellen, is ook in Roermond mogelijk en wel bij The Padellers Roermond. Hier padel je binnen op een van de 7 binnenbanen. Padellen kun je hier 7 dagen per week! En na een succesvolle sessie is het heerlijk nagenieten bij de gezellige bar.

 

  • In het nabijgelegen Swalmen is het al sinds 1941 lekker tennissen bij TC Swalmen. Ben je nog niet zo bekend met de sport? Ga dan eens met een lid van de club de sport uitproberen. TC Swalmen geeft mensen zo de mogelijkheid om ook fan te worden van de tennissport. Maak zelf kennis met deze leuke club.

 

Actief aan de slag in Roermond

Meer sporten in Roermond

Naast tennis heb je natuurlijk nog veel meer sporten die je in Roermond kunt beoefenen! Wat dacht je bijvoorbeeld van watersport? Voetballen, hockeyen en fitnessen is uiteraard ook mogelijk. Doe je het liever wat rustiger aan? Ga dan sportief aan de slag met een mooie wandeling in de nabijgelegen natuurgebieden of stap op de fiets voor een mooie fietstocht. In Roermond gaan sporten en genieten van de natuur hand in hand.

Meer over sporten in Roermond
Voetballen in Roermond