Carrièrekansen in de regio

Ga aan de slag bij een van de lokale toppers in Roermond en omstreken. Op deze pagina hebben we speciaal voor jou een aantal interessante vacatures in het zonnetje gezet. Lees snel verder en ontdek jouw volgende werkplek. Staat jouw droombaan er niet tussen? Geen probleem! Onderaan de pagina staan nog meer vacatures op jou te wachten. Zien we jou snel terug bij een van onze lokale kanjers?

Werken in Roermond

Allround Verpleegkundige bij het Laurentius Ziekenhuis

Als allround verpleegkundige ben je binnen de verschillende verpleegafdelingen van het Laurentius Ziekenhuis werkzaam. Je observeert, signaleert en rapporteert over de algemene toestand en bijzonderheden van de patiënt. Voor jou is een hectische en drukke werkomgeving geen probleem en bovendien beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Na verschillende afdelingen te leren kennen heb je de mogelijkheid om door te stromen naar een vaste afdeling voor je verdere ontwikkeling. Heb je een afgeronde opleiding tot verpleegkundige (en BIG geregistreerd)? Klik dan vooral verder en sluit je aan bij het Laurentius Ziekenhuis.

© Foto Laurentius Ziekenhuis
Allround verpleegkundige bij het Laurentius Ziekenhuis
Werken bij Laurentius Ziekenhuis in Roermond

Operator bij ROCKWOOL

Bewaak je graag met jouw alertheid de productie- en procesvoortgang, stel je graag de machines in en zijn kwaliteitscontroles bij de producten voor jou geen probleem? Als Operator (A of B) bij ROCKWOOL zijn dit jouw dagelijkse werkzaamheden. Ook de kleine technische problemen los je snel en deskundig op. Herken jij jezelf helemaal in dit takenpakket en heb je afgeronde Operator (A of B) opleiding of meerdere jaren ervaring in een soortgelijke rol? Kijk dan vooral verder en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van het team bij ROCKWOOL in Roermond.

© Foto ROCKWOOL
Operator (A of B) bij ROCKWOOL
Werken bij Rockwool Roermond

Zelfstandig werkend kok bij Cox & Co

Voel jij je helemaal thuis in de keuken en maak jij met jouw kooktalent de lekkerste gerechten? Dan ben je bij Cox & Co van harte welkom. De organisatie is namelijk op zoek naar een zelfstandig werk kok. Als kok kook je alle gerechten volgens de bereidingswijze en verricht je tevens voorbereidende werkzaamheden. Ook zorg je er samen met je collega’s voor dat de werkplek te allen tijde schoon is. Ben je enthousiast, gedreven en weet je van aanpakken (en heb je bij voorkeur een MBO diploma zelfstandig werkend kok)? Lees dan snel verder!

Zelfstandig werkend kok bij Cox & Co
Dawit Cox en Co in Roermond

Een passende baan voor iedereen

Zijn de bovengenoemde vacatures niet helemaal jouw ding? Geen paniek! Dit is slechts een kleine selectie van het totale aanbod aan vacatures in Roermond en omstreken. Bekijk de volgende uitgelichte vacatures en misschien ontdek je hier zomaar jouw échte droombaan. Scroll snel verder en maak kennis met nog meer dankbare banen in de regio.

Gezocht: Proces Operator bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Techniek
Gezocht: Monteur E&I bij Smurfit Kappa Roermond Papier
Techniek
Gezocht: Winkelmedewerker in Designer Outlet Roermond
Outlet
WInkel

Feiten over de arbeidsmarkt in deze regio

Ben je nieuwsgierig naar de huidige arbeidsmarkt in Roermond en omgeving? Bekijk dan zeker de volgende interactieve dashboards van het UWV met vele aansprekende feiten over werken in de regio. Klik snel verder en ontdek de huidige stand van zaken met betrekking tot de arbeidsmarkt en alle bijbehorende kansen in Roermond en omgeving.

Bekijk de interactieve dashboards
Carriere mannen in Roermond

Nóg meer mooie werkgevers

Ook bij de volgende parels staan er ontzettend veel mooie mogelijkheden op je te wachten. Ontmoet de volgende werkgevers, verdiep je in het bedrijf en bekijk de uitgelichte vacatures in Roermond en omstreken.