Werken bij Cummins Emission Solutions in Roermond

Het verhaal van Marzena

Marzena Hensen werkt als Supervisor bij Cummins Emission Solutions in Roermond. Voor Marzena was niet alleen de werkplek, maar ook zeker de reistijd een belangrijke factor toen ze hier aan de slag ging. Met haar baan in Roermond zit het bij Marzena goed: hier werkt ze met leuke collega’s, verdient ze een mooi salaris én heeft ze de kans gekregen om verder te groeien binnen het bedrijf. Nieuwsgierig naar de beweegredenen van Marzena en hoe ze het werken bij Cummins Emision Solutions zou omschrijven? Lees dan hieronder haar verhaal.

Lees het verhaal van Marzena
Marzena bij Cummins in Roermond

Hallo Marzena! Zou je ons meer kunnen vertellen over jouw carrière bij Cummins Emission Solutions in Roermond en hoe je hier bent terechtgekomen?

Ik heb ongeveer 5 jaar bij DHL Beringe gewerkt, waar ik elke dag 2 uur tijd verloor met het woon-werkverkeer. Ik ben niet iemand die graag van baan verandert of gescheiden is van mensen, maar tijd in ons leven is ook erg belangrijk. Om tijd te besparen, besloot ik iets dichter bij huis werk te zoeken. Zo ben ik terechtgekomen bij Cummins Emission Solutions en ik werk hier tot op de dag van vandaag met veel plezier.

Toen je destijds op zoek was naar een nieuwe baan, had Roermond toen al een voorkeur qua locatie?

Nee, het was niet mijn wens om specifiek bij dit bedrijf of specifiek in Roermond te werken. Wat ik destijds het liefst wilde, was het verkorten van mijn reistijd van en naar het werk. Daarbij kwam het aspect van salaris ook om de hoek kijken. Ik verdien hier nu een beter salaris in vergelijking met mijn eerdere werkgever. En laten we eerlijk zijn, mensen werken graag op een plek waar het fijn is, maar ook geld verdienen is belangrijk.

Hoe zou jij de bedrijfscultuur bij Cummins Emission Solutions omschrijven?

Hmm, dat is best moeilijk om te zeggen. Hier werken mensen uit veel verschillende landen, met verschillende nationaliteiten en culturen. Iedereen is anders. Het is niet altijd mogelijk om een gemeenschappelijke taal te vinden, maar iedereen doet zijn of haar best en heeft respect voor elkaar.

 

 

‘Ik heb met deze baan veel leuke mensen ontmoet en nieuwe vrienden gemaakt.’

Marzena, als je familie en vrienden op een verjaardag moet uitleggen hoe het is om bij Cummins Emission Solutions te werken, wat zou je dan zeggen?

Oh, ik denk dat ik niet zo heel veel zou moeten uitleggen. Mijn familie en vrienden hebben namelijk al heel vaak mijn verhalen en ervaringen te horen gekregen. Meestal vertel ik ze over grappige situaties die op het werk hebben plaatsgevonden. Stressvolle situaties probeer ik te negeren, maar dat zit nou eenmaal in mijn karakter.

Heb je wellicht een interessant feitje over jouw baan bij Cummins Emission Solutions? Bijvoorbeeld iets wat je hebt meegemaakt met deze baan?

Ik heb met deze baan veel leuke mensen ontmoet en nieuwe vrienden gemaakt. Dankzij een van hen heb ik eindelijk de moed gekregen om een motorrijbewijs te halen. Vandaag de dag geniet ik van elk moment wanneer ik met de motor de weg op kan en mijn hoofd leeg kan maken. Dankzij een andere collega (en mijn huidige manager) ben ik meer in mezelf gaan geloven. Hierdoor heb ik gesolliciteerd op de functie van Supervisor, en deze functie voer ik nu al ruim een jaar uit.

Tot slot, heb je een tip voor nieuwe collega’s die ook bij Cummins Emission Solutions gaan werken?

Wees vooral jezelf, sta open om nieuwe dingen te leren en wees flexibel!

Ontdek Cummins Emission Solutions

Heeft het verhaal van Marzena je nieuwsgierig gemaakt naar meer? Kom dan meer te weten over Cummins Emission Solutions Netherlands in Roermond en ontdek de lokale bedrijfscultuur, carrièrekansen, verhalen van andere medewerkers én de huidige vacatures. Maak zelf nader kennis met het bedrijf, leer meer over de organisatie en vind wellicht jouw nieuwe droombaan.