Kom meer te weten over Wonen Zuid in Roermond

Wonen Zuid Roermond

Wonen Zuid is een bekende naam in Roermond. De onderneming bouwt en beheert namelijk al meer dan 100 jaar vele sociale huurwoningen in Midden-Limburg en Zuid-Limburg. Roermond is daarin één van de grotere gebieden met veel sociale huurwoningen. Wil je graag meer weten over het aanbod van sociale huurwoningen van Wonen Zuid in Roermond en meer over deze regio leren? Lees dan snel verder!

Meer over Wonen Zuid Roermond lezen
Wonen in Maasniel
Informatie over de organisatie

Wat is Wonen Zuid Roermond

Wonen Zuid is een regionale organisatie die vooral in Midden-Limburg en Zuid-Limburg mensen helpt met het vinden van een passende woonomgeving. Met meer dan 14.000 woningen verdeeld over 10 gemeenten beheren ze bij Wonen Zuid een groot netwerk aan sociale huurwoningen. Ben je op zoek naar een sociale huurwoning in Roermond? Neem dan een kijkje op de website van Wonen Zuid en lees welke stappen je moet zetten. Op de website van Thuis in Limburg vind je het actuele aanbod van huurwoningen in deze regio. Heb je vragen aan Wonen Zuid Roermond en wil je contact opnemen? Klik dan hier.

Meer informatie over Wonen Zuid Roermond
Wonen op de Donderberg Beethovenstaete
Maak kennis met de wijken, buurten en dorpen

Ontdek de woongebieden in Roermond

Heb je interesse om ergens in deze regio te gaan wonen? Wat leuk! De keuzemogelijkheden en informatievoorziening kan best overweldigend zijn. We hebben het daarom speciaal voor jou makkelijker en overzichtelijk gemaakt. Maak zelf kennis met de verschillende wijken, buurten en dorpen in Roermond en omgeving. Zo zie je zelf welke omgeving het beste bij je wensen past. Ontdek gezellige dorpen zoals Swalmen en Leeuwen of woongebieden met enorm veel voorzieningen zoals Maasniel en de Donderberg. Ontmoet inwoners, ontdek het lokale karakter en bekijk de voorzieningen zelf.

Wonen in Roermond ontdekken
Wonen in Roermond roerzicht