Werken bij Cummins Emission Solutions in Roermond

Het verhaal van Ionela

Ionela Ionascu zit bij Cummins Emission Solutions in Roermond op de juiste plek. Tegenwoordig is ze werkzaam als Production Supervisor, maar voorheen had Ionela ook mooie functies binnen de organisatie. Vanuit Swalmen is Ionela vliegensvlug op locatie in Roermond. Samen met haar collega’s van over de hele wereld geniet ze van de fijne bedrijfscultuur en de doorgroeikansen die ze krijgt aangeboden. Lees verder om meer te weten te komen over de loopbaan van Ionela bij Cummins Emission Solutions.

Lees het verhaal van Ionela
Ionela bij Cummins

Hallo Ionela! We zijn nieuwsgierig naar jouw geschiedenis bij Cummins Emission Solutions. Hoe ben je bij dit mooie bedrijf in Roermond terechtgekomen?

Ik denk dat het een combinatie is geweest van mijn persoonlijke gevoel en mijn plan om een baan te vinden bij een groot (productie)bedrijf. Een vriend van mij had mij aanbevolen voor de functie van operator voor het MY17 project. Via die route ben ik bij Cummins Emission Solutions begonnen. De hoofdredenen waarom ik hier nog altijd werk, zijn de mensen die mij een goed gevoel bezorgen, en het feit dat ik onderdeel ben van een bedrijf dat stapsgewijs de wereld vooruithelpt richting een betere toekomst en omgeving.

Had je destijds de wens om in Roermond een baan te vinden, of heeft dit minder invloed gehad op jouw keuze?

Nee, de locatie had eigenlijk weinig invloed op mijn beslissing. Het was een combinatie van mijn persoonlijke gevoel en een beetje geluk. Ik woonde al in deze regio (in Swalmen) en heb daarna deze mooie baan gevonden. Ik ben zeer tevreden met mijn baan in Roermond! Het is dicht bij huis en daardoor zit ik gelukkig niet lang in de auto naar mijn werk.

Hoe zou je de bedrijfscultuur bij Cummins Emission Solutions omschrijven?

De bedrijfscultuur sluit erg goed aan op mijn eigen karakter en mijn overtuiging van hoe een baan eruit hoort te zien. Ook de manier waarop hier met elkaar wordt gewerkt, sluit goed bij mij aan. Cummins Emission Solutions is een multicultureel bedrijf waar iedereen van harte welkom is. Het is een bedrijf waar iedereen de steun krijgt om te integreren en om zowel professioneel alsook persoonlijk te groeien. Ik heb al veel mooie momenten mogen meemaken binnen het bedrijf. De meest memorabele momenten zijn de promoties naar Gap Leader en later naar Production Supervisor.

 

 

‘Ik vind het een bijkomend voordeel dat ik hier werk met collega’s van over de hele wereld, meer leer over hun culturen en de bijbehorende verhalen.’

Heb je een bijzondere ervaring die te maken heeft met jouw baan bij Cummins Emission Solutions?

Bij mijn eerste promotie naar de functie van Gap Leader, heb ik van het team een groot en erg mooi boeket bloemen gekregen! Dit was een heel mooi gebaar.

Wat zou je tegen familie en vrienden zeggen als ze vragen naar het werken bij Cummins Emission Solutions?

Het is een fijn om hier te werken, omdat het een stabiel bedrijf is met kansen om als professional door te groeien. Ik vind het een bijkomend voordeel dat ik hier werk met collega’s van over de hele wereld, meer leer over hun culturen en de bijbehorende verhalen.

Heb je een interessant feitje voor ons over werken bij Cummins Emission Solutions?

Ieder jaar organiseren we een uitje met het team. Het is een mooi moment om buiten werktijden tijd met elkaar door te brengen en samen te dineren. Het bedrijf organiseert overigens ook leuke dagtripjes naar verschillende plekken en steden voor een aantrekkelijke prijs. Iedereen is van harte welkom bij deze uitstapjes. Wat ik overigens ook fijn vind aan dit bedrijf, is dat we wekelijks meetings hebben met het management waarin iedereen openlijk zijn of verhaal kwijt kan.

Tot slot, heb je nog tips voor toekomstige collega’s die ook bij Cummins Emission Solutions aan de slag willen gaan?

Mijn advies zou zijn: respecteer je baan en je collega’s! Dan ga je beslist een mooie toekomst binnen het bedrijf tegemoet. Als je daarnaast de bedrijfsregels en werktijden respecteert en optimistisch bent, ben je van harte welkom bij dit mooie bedrijf.

Ontdek Cummins Emission Solutions

Heeft het verhaal van Ionela je nieuwsgierig gemaakt naar meer? Kom dan meer te weten over Cummins Emission Solutions Netherlands in Roermond en ontdek de lokale bedrijfscultuur, carrièrekansen, verhalen van andere medewerkers én de huidige vacatures. Maak zelf nader kennis met het bedrijf, leer meer over de organisatie en vind wellicht jouw nieuwe droombaan.