Werken bij Cummins Emission Solutions in Roermond

Het verhaal van Armend

Voor Armend Berisha was Roermond als regio niet per se de doorslaggevende factor toen hij besloot om bij Cummins Emission Solutions aan de slag te gaan. Tegenwoordig heeft Armend wel de charme van de bruisende binnenstad, aangrenzende natuur en de levendige gemeenschap leren kennen. Belangrijker dan de regio zelf, is zijn werkgever Cummins Emission Solutions. Binnen de open-minded bedrijfscultuur met betrokken collega’s voelt Armend zich helemaal thuis. Lees vooral verder om meer te weten te komen over de ervaringen van Armend.

Lees het verhaal van Armend
Armend bij Cummins

Hoi Armend! Zou je ons kunnen uitleggen waarom je besloten hebt om bij Cummins Emission Solutions te werken?

Ik werk bij Cummins Emission Solutions omdat het een uitdaging is! Elke dag is toch weer anders. Ik hoorde over Cummins, voorheen Faurecia, door wat mond-tot-mondreclame in de industrie en over hoe toonaangevend ze zijn in innovatie en kwaliteit. Ik werk hier nog altijd graag simpelweg omdat Cummins me blijft verrassen en uitdagen. Elke dag is een nieuwe kans om mijn vaardigheden te verbeteren en deel uit te maken van verschillende projecten. Het is een leuk bedrijf met geweldige collega’s en er zijn veel doorgroeimogelijkheden.

Had je destijds ook de wens om in Roermond aan de slag te gaan, of had dit minder invloed op jouw keuze?

Nee, voor mij was de locatie van Cummins niet doorslaggevend in mijn beslissing om er te gaan werken. Het was vooral het bedrijf zelf dat me enorm aansprak. Of het nu in Roermond was of elders, dat maakte voor mij niet zoveel uit. Het draaide allemaal om de kansen en uitdagingen die Cummins bood. Maar eerlijk gezegd, werken in Roermond en omgeving heeft zeker zijn charme. De levendige gemeenschap, de prachtige natuur en het feit dat het een bruisende stad is, maken het een fantastische plek om te werken. Dus hoewel de locatie niet van cruciaal belang was, ben ik blij dat ik hier ben en kan genieten van alles wat deze regio te bieden heeft.

Hoe zou je de bedrijfscultuur bij Cummins Emission Solutions omschrijven? 

De bedrijfscultuur bij Cummins Emission Solutions zou ik omschrijven als open-minded en zeer begaan met de medewerkers. Wat mij altijd bijblijft, is de nadruk op diversiteit en inclusie binnen het bedrijf. Het voelt echt als een gemeenschap waar iedereen wordt gewaardeerd en gerespecteerd, ongeacht je achtergrond of ervaring. Wat verder opvalt, is de sterke band tussen collega’s: we delen niet alleen professionele momenten, maar ook persoonlijke. Het is niet ongewoon om samen te eten tijdens de lunchpauze. Bovendien worden er regelmatig leuke uitjes georganiseerd door het werk, wat de teamdynamiek echt versterkt. Kortom, het bedrijf biedt niet alleen een professionele omgeving, maar ook een warme en ondersteunende gemeenschap waarin iedereen zich thuis voelt.

‘Over het algemeen zou ik zeggen dat het gewoon een goede werkplek is waar je je gewaardeerd en op je gemak voelt.’

Heb je misschien een bijzondere ervaring of herinnering die te maken heeft met jouw baan bij Cummins Emission Solutions?

Bij Cummins Emission Solutions heb ik talloze bijzondere ervaringen gehad. Een ervaring die er echt uitspringt, is mijn eerste kennismaking met de branche. Toen ik hier begon was alles nog nieuw voor me. Het was een compleet onbekende wereld, en ik moet toegeven dat ik aanvankelijk wat overweldigd was. Maar wat deze ervaring zo memorabel maakt, is hoe het me heeft gevormd en gevuld met een onstilbare honger naar kennis. Dus ja, mijn tijd bij Cummins heeft me niet alleen professioneel gevormd, maar heeft ook mijn persoonlijke groei gestimuleerd.

Als je vrienden of familie op een verjaardag moet uitleggen hoe het is om bij Cummins Emission Solutions te werken, wat zou je dan zeggen?

Het is een plek waar je gewaardeerd wordt voor je inzet en waar je de kans krijgt om te groeien. De sfeer is vriendelijk en ondersteunend, en je werkt samen met mensen die echt om je geven. De projecten zijn interessant en gevarieerd, en hoewel het soms uitdagend kan zijn, voelt het goed om deel uit te maken van een team dat samen successen behaalt. Over het algemeen zou ik zeggen dat het gewoon een goede werkplek is waar je je gewaardeerd en op je gemak voelt.

Wat is een interessant feitje over werken bij Cummins Emission Solutions wat veel mensen nog niet weten?

Een interessant en pakkend feitje over werken bij Cummins is dat, ongeacht je functie of positie, de directie toegankelijk en benaderbaar is. In veel bedrijven kan het moeilijk zijn om de directie te benaderen, maar bij Cummins is er een cultuur van open communicatie en betrokkenheid van de top tot aan de basis. Of je nu een werknemer op instapniveau bent of een senior manager, je hebt de mogelijkheid om direct met de directie te praten en je ideeën, zorgen en feedback met hen te delen.

Wat zou je tegen vrienden en familie zeggen die om advies vragen over werken bij Cummins Emission Solutions?

Zeker doen! Bij Cummins heerst een ondersteunende en gemeenschapsgerichte cultuur waar je je gewaardeerd voelt en wordt aangemoedigd om te groeien. De directie is benaderbaar en open communicatie wordt gestimuleerd. Het is een geweldige plek om te werken.

Tot slot, welke drie tips zou je willen geven aan iemand die bij Cummins wil gaan werken?

  1. Werk hard: inzet wordt beloond bij Cummins.
  2. Wees eerlijk: eerlijkheid bevordert vertrouwen en samenwerking.
  3. Wees open, ook voor diversiteit: sta open voor verschillende perspectieven en achtergronden, en daar bij aan een inclusieve werkomgeving bij Cummins.

 

Ontdek Cummins Emission Solutions Netherlands

Heeft het verhaal van Armend je nieuwsgierig gemaakt naar meer? Kom dan meer te weten over Cummins Emission Solutions Netherlands in Roermond en ontdek de lokale bedrijfscultuur, carrièrekansen, verhalen van andere medewerkers én de huidige vacatures. Maak zelf nader kennis met het bedrijf, leer meer over de organisatie en vind wellicht jouw nieuwe droombaan.