Wonen Zuid in Roermond

Ben je op zoek naar een woning in Roermond? Kijk dan vooral eens rond bij Wonen Zuid. Wonen Zuid is een organisatie die al meer dan 100 jaar sociale huurwoningen bouwt en beheert. Het werkgebied van Wonen Zuid is verspreid over Midden- en Zuid-Limburg, waarvan zich in Midden-Limburg een groot gedeelte in Roermond bevindt.

Meer lezen over Wonen Zuid
Wonen in de binnenstad

Wat doet Wonen Zuid?

Bij Wonen Zuid kun je altijd aanbellen op het moment dat je op zoek bent naar een woning. Of je nu niet veel geld te besteden hebt of een extra handje hulp kunt gebruiken, Wonen Zuid helpt je graag! Ze hebben al jarenlange ervaring met alle situaties die zich voordoen bij de zoektocht naar een woning, dus zijn een betrouwbare partner als het hierom gaat. Wonen Zuid staat voor het creëren van leefbare wijken, in samenwerking met gemeenten, partners en natuurlijk de huurders. Op de website van Wonen Zuid vind je precies waar ze zich mee bezighouden en vind je hun actuele aanbod aan huurwoningen.

Maak kennis met Wonen Zuid
Wonen in OolderVeste Roermond

Wonen Zuid in Roermond

Wonen Zuid heeft een bezoekadres in Roermond, waardoor de organisatie altijd snel te bereiken is voor een persoonlijk gesprek voor mensen uit de omgeving. Zo blijven de lijnen kort en kun jij snel geholpen worden met jouw vragen. Wonen Zuid is in Roermond gevestigd op Buitenop 9, 6041LA in Roermond. Heb je een spoedmelding voor Wonen Zuid? Dan zijn ze 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Wonen in Roermond roerzicht