Huis huren in Roermond

Ben je op zoek naar een huis in Midden-Limburg waar je heerlijk thuis kan komen, op de bank kan ploffen en waar toch genoeg te beleven is? Bekijk dan zeker eens alle mogelijkheden om een huis te huren in Roermond! In Roermond woon je in een bruisende stad, centraal in Limburg én geniet je van de goede bereikbaarheid door de praktische ligging in de regio. Ontdek de mogelijkheden zelf.

Ontdek alle mogelijkheden in Roermond
Wonen in Maasniel

Bouw je gezinsleven op in Roermond

Je bent voor je jonge gezin op zoek naar in huis in de omgeving van Roermond, maar de prijzen van koophuizen maken een koophuis momenteel misschien onbereikbaar. In dat geval is dit het moment dat een huis huren in Roermond een serieuze optie wordt. Een prettig huurhuis in Roermond is zéker geen straf. In Roermond zijn er huizen (en tevens appartementen) te huur in verschillende buurten en wijken, zo is er altijd wel een plek waar jij je thuis voelt. Ontdek de mogelijkheden zelf!

Alle mogelijkheden in Roermond ontdekken

Volop kansen en mogelijkheden voor de jeugd

Als je in besluit om in Roermond een huis te huren, zitten je kinderen hier ook helemaal op de juiste plek. Ze kunnen zich hier namelijk prima verder ontwikkelen. In de stad vind je een ruim aantal basisscholen en middelbare scholen. Na afronding hiervan kunnen ze op mbo-niveau doorstuderen in Roermond, maar ook de hbo- en universitaire opleidingsinstituten in Eindhoven, Maastricht, Venlo, Sittard of Heerlen zijn met de trein snel te bereiken. In Roermond is zo goed als alles binnen handbereik!

Meer lezen over het onderwijs in Roermond
Studenten in Roermond

Kom wonen in Roermond

Ben jij op zoek naar een huurhuis en wil jij komen wonen in Roermond? Bekijk dan snel alles wat Roermond jou te bieden heeft of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alles wat er speelt in Roermond en de omgeving!