Huis huren in Roermond

Ben je op zoek naar een huis in Midden-Limburg waar je heerlijk thuis kan komen, op de bank kan ploffen en waar toch genoeg te beleven is? Bekijk dan zeker eens alle mogelijkheden om een huis te huren in Roermond! In Roermond woon je in een bruisende stad midden in Limburg en geniet je zowel van de stad zelf, de goede bereikbaarheid door de praktische ligging en natuurlijk de prachtige omgeving.

Ontdek alle mogelijkheden in Roermond

Bouw je gezinsleven op in Roermond

Je bent voor je jonge gezin op zoek naar in huis in de omgeving van Roermond, maar de aankoopprijzen van koophuizen tegenwoordig zijn omhooggeschoten. Dit is het moment dat een huis huren in Roermond een serieuze optie wordt. Dit is vaak een prettige opstap in de zoektocht naar een koopwoning, en heb je een prettig huurhuis in Roermond dan is dat ook zéker geen straf. In Roermond zijn er huizen (en tevens appartementen) te huur in verschillende buurten en wijken, zo is er altijd wel een plek waar jij je thuis zult voelen.

Alle mogelijkheden in Roermond ontdekken

Volop kansen en mogelijkheden voor de jeugd

Voor je (jonge) kinderen is er in Roermond genoeg gelegenheid om zich te ontwikkelen, als je besluit om een huis te huren in Roermond. In de stad bevinden zich een aantal basisscholen en middelbare scholen. Na afronding hiervan kunnen ze op mbo-niveau doorstuderen in Roermond, maar ook de hbo- en universitaire opleidingsinstituten in Eindhoven, Maastricht, Venlo, Sittard of Heerlen zijn met de trein snel te bereiken. Daarnaast is het door de ontwikkeling van de stad de laatste jaren ook een mooie plek waar ze zich op andere gebieden kunnen ontwikkelen en ervaringen op kunnen doen. Denk bijvoorbeeld eens aan de prachtige natuur of de mogelijkheden om te sporten in het rijke verenigingsleven van Roermond. In Roermond is zo goed als alles binnen handbereik!

Meer lezen over het onderwijs in Roermond
Studenten in Roermond

Kom wonen in Roermond

Ben jij op zoek naar een huurhuis en wil jij komen wonen in Roermond? Bekijk dan snel alles wat Roermond jou te bieden heeft of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alles wat er speelt in Roermond en de omgeving!