Sfeervol logeren in een B&B in Roermond

In het hart van Roermond zijn zes verschillende B&B’s te vinden. We hebben een overzicht hiervan voor je gemaakt en hebben onze favorieten wat verder uitgelicht.

B&B staat voor bed and breakfast. Je kunt hier dus zowel overnachten als ontbijten. Deze vormen van logies zijn meestal relatief kleinschalig. Ze hebben hierdoor een unieke sfeer en zijn vaak wat gezelliger dan hotels. Spreekt dit jou wel aan? Bekijk dan hieronder welke B&B in Roermond voor jou het meest geschikt is!

B&B Willem II

Een gastvrije B&B met de luxe en privacy van een hotel en de sfeer van een B&B. De kamers, op de begane grond en de eerste en tweede verdieping, hebben ieder een eigen sfeer en kleurstelling. Begin de ochtend goed met een uitgebreid ontbijtbuffet in de sfeervolle ontbijtkamer met serre en uitzicht op de tuin. Deze bed and breakfast ligt op loopafstand van het centrum en op twee minuten lopen vanaf het station. Goed bereikbaar dus!

B&B Willem II

B&B N10

Overnachten in deze luxe design B&B in Roermond is een ware beleving! Dit Jugendstil pand is in 2019 voorzien van een make-over en in werkelijk elke ruimte is gebruik gemaakt van andere kleuren, stijlen, sferen en nuances voor het design. Het hotel ligt middenin de charmante winkelstraat de Neerstraat, welke vijf minuutjes lopen is vanaf het station. In een verblijf in een van de drie suites ervaar je het comfort van een hotel en de kleinschaligheid van een B&B. Een gastronomisch ontbijt is optioneel en wordt geserveerd in een luxe kamer!

BB N10

B&B De Pastorie

Deze bed and breakfast in Roermond is onderdeel van De Pastorie; een restaurant, chocolaterie en B&B in één! Het heeft een prachtige binnentuin aan de voet van de Sint- Christoffelkathedraal. Vanaf hier sta je binnen een minuut op de Markt en het is tien minuutjes lopen vanaf het station. De zeven kamers liggen op de eerste en de tweede verdieping en hebben ieder een luxe inrichting. Er zijn standaardkamers, suites en een familiekamer beschikbaar. In de ochtend staat een ontbijtbuffet klaar in het restaurant.

B&B De Pastorie

Andere bed and breakfasts in Roermond:

B&B Check Mate

Zwartbroekstraat 17A
Gastvrije en mooie B&B, met uitgebreid ontbijt!

B&B De Hofnar

Swalmerstraat 33
Gezellige B&B in een oud pand met eigentijdse inrichting op loopafstand van de Markt.

B&B de Roermondse beleving

Maria Theresialaan 12
B&B gevestigd in het geboortehuis van de Heer Cuypers, 3 kamers en ieder een heerlijke badkamer. Uitzicht…

B&B De Staete

Steegstraat 20
Genieten in een oud koloniaal pand incl. prachtige tuinen met Rust, Ruimte en Sfeer als hoofdmoot. Kamers…

B&B's in centrum Roermond

B&B Check Mate

Zwartbroekstraat 17A

B&B De Hofnar

Swalmerstraat 33

B&B De Pastorie

Grote Kerkstraat 29

B&B N10

Neerstraat 10B

B&B Willem II

Willem II Singel 15

B&B aan ’t Wilhelminaplein

Wilhelminaplein 13

B&B de Roermondse beleving

Maria Theresialaan 12