Parkeren in Roermond

Waar parkeer je het beste in Roermond tijdens een bezoek aan onze stad?
Doordat het shopgebied erg compact is, liggen de meeste winkelstraten en shoplocaties niet ver van elkaar en er zijn diverse parkeermogelijkheden.

Plan je reis van tevoren

Bekijk thuis alvast waar je je auto het beste kunt parkeren. Dicht bij het centrum of iets verder weg en vervolg je reis te voet of met het OV naar het centrum. In onderstaand overzicht zie je welke parkeermogelijkheden er allemaal zijn in Roermond, met de actuele prijzen en openingstijden. In de binnenstad word je middels het parkeerverwijssysteem gewezen op vrije parkeerplekken. De borden boven de weg geven de richting van de parkeerplekken aan en bovendien het actuele aantal vrije plekken. Zo zie je meteen of er plaats is of niet.

Overzicht parkeergarages in Roermond

Parkeergarages en P+R

Er zijn grote parkeergarages met toezicht beschikbaar bij Theaterhotel de Oranjerie, Roercenter, Kazerneplein en Stationspark.

Tevens zijn er aantal parkeerterreinen beschikbaar met voordelige dagtarieven, zoals bij het Designer Outlet Roermond, het Wilhelminaplein en in de Voorstad St. Jacob op slechts 3 minuten loopafstand van de binnenstad.

Ook zijn er aan weerszijden van het station twee P+R locaties: P&R Godsweerdersingel en P&R Veeladingstraat. Beide terreinen liggen op twee minuten loopafstand van de binnenstad.

Laadpalen voor elektrische auto's

Er zijn diverse (openbare) oplaadpunten voor elektrische auto’s in het centrum van Roermond, zoals bij het parkeerterrein Wilhelminaplein en in de parkeergarages Kazerneplein en TheaterHotel de Oranjerie.

Klik op onderstaande button voor een volledig overzicht van alle locaties en de actuele beschikbaarheid van elk oplaadpunt.

Elektrische oplaadpunten in Roermond