Winkelen bij Designer Outlet Roermond

Op 5 minuten loopafstand van de historisch binnenstad van Roermond ligt het Designer Outlet Roermond. Dit outlet center is in ruim 18 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste en meest succesvolle outlet van Europa met 185 winkels en 25 horecagelegenheden. In het Designer Outlet in Roermond kun je bij luxe merken shoppen met korting tot 70%.

Winkels

Het Designer Outlet in Roermond biedt luxe en premium lifestylemerken tegen gereduceerde prijzen. Voor elke shopper is er wat wils: van beeldbepalende modemerken als Prada, Gucci, Armani en Burberry tot sportlabels als Puma, New Balance, Nike en Adidas, en mainstreet merken als Guess, Diesel, Superdry en Desigual.

Winkels Designer Outlet Roermond

Winkels centrum Roermond

Ben je aan het shoppen in het Outlet in Roermond en wil je even naar het centrum van Roermond? Dat kan natuurlijk! Vanuit het plein bij restaurant La Place en Mc Donald’s loop je binnen 5 minuten via de passage naar de Markt in Roermond. Naast de vele eet- en drinkgelegenheden en bezienswaardigheden, kom je heel veel leuke winkels tegen: grote ketens, maar ook leuke ondernemers met speciaalzaken die iedere dag klaar staan voor de klanten.

Shoppen in centrum Roermond

Eten & drinken

Naast mooie merken, aantrekkelijke prijzen, bijzondere aanbiedingen het hele jaar door en diverse evenementen heeft het Designer Outlet Roermond ook restaurants, cafés (waaronder twee vestigingen van Starbucks), een grote speeltuin en 6.600 parkeerplaatsen.

Eten & drinken Designer Outlet Roermond

Openingstijden Designer Outet Roermond

De openingstijden in het Designer Outlet Center in Roermond zijn dagelijks van 9.00 t/m 20.00 uur.