Eten & Drinken in Roermond

Ervaar zelf de bourgondische levensstijl

Is een citytrip of kleine vakantie voor jou niet compleet zonder heerlijke gerechten? Dan ben je in Roermond op de juiste plek. De gezellige en bourgondische gastvrijheid is overal in de stad terug te vinden. De vele terrassen op de mooie pleinen en aan het water, de fijne restaurants en brasserieën… hier in Roermond is eten en drinken duidelijk belangrijk!

Eten en drinken in Roermond: van terrasje tot sterrenrestaurant
Door het grote aanbod vind je altijd iets wat bij jou en je reisgezelschap past. Mag het informeel met een drankje en bitterballen op het terras? Ondertussen kijk je naar de historische gebouwen of het uitzicht over het water. Met het gezin geniet je van een goede daghap, terwijl de kinderen zich ook nog vermaken. Dompel jij je liever onder in de bourgondische luxe? Kies dan voor een sterrenrestaurant of wijnbar.

Bekijk restaurant- en terrastips

Eten & Drinken in Roermond

Proef de streekproducten en waan je op vakantie
Door de lokale streekproducten te proeven, waan je je echt op vakantie in eigen land. Neem tijdens het shoppen dus even tijd voor een heerlijk stuk Roermondse Christoffelvlaai. Geniet van een Limburgs biertje op een van de mooie terrassen in de stad en probeer de asperges of het zuurvlees eens uit.