Eten & drinken in Roermond

Is een citytrip of kleine vakantie voor jou niet compleet zonder heerlijke gerechten? Dan ben je in Roermond op de juiste plek. De gezellige en bourgondische gastvrijheid is overal in de stad terug te vinden. De vele terrassen op de mooie pleinen en aan het water, de fijne restaurants en brasserieën… hier in Roermond is eten en drinken duidelijk belangrijk!

Ook deze tijd van het jaar is het prima vertoeven op het terras. De Roermondse horecaondernemers hebben een lekker warm dekentje voor je klaargelegd en de heaters staan aan. Geniet van een warme chocomel of je favoriete herfstbiertje terwijl je lekker droog zit.

Bekijk alle restaurant en cafés

Van terrasje tot sterrenrestaurant

Door het grote aanbod vind je altijd iets wat bij jou en je reisgezelschap past. Mag het informeel met een drankje en bitterballen op het terras of kroegje? Ondertussen kijk je naar de historische gebouwen of het uitzicht over het water. Met het gezin geniet je van een goede daghap, terwijl de kinderen zich ook nog vermaken. Dompel jij je liever onder in de bourgondische luxe? Kies dan voor een sterrenrestaurant of wijnbar.

Aangepaste openingstijden

In verband met de huidige maatregelen kunnen de openingstijden van je favoriete restaurant of café variëren. Voor de meest actuele openingstijden verwijzen we je graag naar de website van het restaurant of café.

Eten en drinken in een inspirerende omgeving

Eten en drinken in een inspirerende omgeving.

Kinderrestaurants Roermond met speelruimte

De beste tips voor de gezelligste kinderrestaurants in Roermond.

Luxe eten Roermond

Jezelf verwennen in een luxe restaurant. Bekijk onze tips!

Sushi restaurants in Roermond

De lekkerste sushi restaurants in Roermond!

Groepsrestaurants Roermond

De beste tips voor groepsrestaurants in Roermond.

Proef de streekproducten en waan je op vakantie

Door de lokale streekproducten te proeven, waan je je echt op vakantie in eigen land. Neem tijdens het shoppen dus even tijd voor een heerlijk stuk Roermondse Christoffelvlaai. Geniet van een Limburgs biertje op een van de mooie terrassen in de stad en probeer de asperges of het zuurvlees eens uit.