Tot nader bericht is de horeca in Nederland gesloten… Maar je hoeft jouw geliefde gerechten niet te missen! Je kunt bij verschillende café en restaurants eten bestellen. Dit kun je dan vervolgens ophalen of laten bezorgen. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Samen thuis uit eten

Wil je jouw bezoek aan Roermond afsluiten met een lunch of diner en is er geen plek meer? De Roermondse horecaondernemers maken het voor jou mogelijk om thuis gezellig samen te genieten van hun kookkunsten. Afhankelijk van het bedrijf kun je bestellen via de site of telefonisch, waarbij take away en/of delivery mogelijk is. Steun de lokale ondernemer en bestel je Grieks, Mexicaans of Hollands diner, broodjes, lunch of zoete lekkernijen waaronder ijs bij…

ROERMONDVOL Lekkers

Ervaar zelf de bourgondische levensstijl

Eten & drinken in Roermond

Is een citytrip of kleine vakantie voor jou niet compleet zonder heerlijke gerechten? Dan ben je in Roermond op de juiste plek. De gezellige en bourgondische gastvrijheid is overal in de stad terug te vinden. De vele terrassen op de mooie pleinen en aan het water, de fijne restaurants en brasserieën… hier in Roermond is eten en drinken duidelijk belangrijk!

Bekijk alle restaurant en cafés

Groepsrestaurants Roermond

De beste tips voor groepsrestaurants in Roermond.

Kinderrestaurants Roermond met speelruimte

De beste tips voor de gezelligste kinderrestaurants in Roermond.

Sushi restaurants in Roermond

De lekkerste sushi restaurants in Roermond!

Van terrasje tot sterrenrestaurant

Door het grote aanbod vind je altijd iets wat bij jou en je reisgezelschap past. Mag het informeel met een drankje en bitterballen op het terras of kroegje? Ondertussen kijk je naar de historische gebouwen of het uitzicht over het water. Met het gezin geniet je van een goede daghap, terwijl de kinderen zich ook nog vermaken. Dompel jij je liever onder in de bourgondische luxe? Kies dan voor een sterrenrestaurant of wijnbar.

Proef de streekproducten en waan je op vakantie

Door de lokale streekproducten te proeven, waan je je echt op vakantie in eigen land. Neem tijdens het shoppen dus even tijd voor een heerlijk stuk Roermondse Christoffelvlaai. Geniet van een Limburgs biertje op een van de mooie terrassen in de stad en probeer de asperges of het zuurvlees eens uit.