Eten & drinken in Roermond

Is een citytrip of kleine vakantie voor jou niet compleet zonder heerlijke gerechten? Dan ben je in Roermond op de juiste plek. De gezellige en bourgondische gastvrijheid is overal in de stad terug te vinden. De vele terrassen op de mooie pleinen en aan het water, de fijne restaurants en brasserieën… hier in Roermond is eten en drinken duidelijk belangrijk!

Ook deze tijd van het jaar is het prima vertoeven op het terras. De Roermondse horecaondernemers hebben een lekker warm dekentje voor je klaargelegd en de heaters staan aan. Geniet van een warme chocomel of je favoriete herfstbiertje terwijl je lekker droog zit.

Bekijk alle restaurants en cafés
IJssalon Roermond

Van terrasje tot sterrenrestaurant

Door het grote aanbod vind je altijd iets wat bij jou en je reisgezelschap past. Mag het informeel met een drankje en bitterballen op het terras of kroegje? Ondertussen kijk je naar de historische gebouwen of het uitzicht over het water. Met het gezin geniet je van een goede daghap, terwijl de kinderen zich ook nog vermaken. Dompel jij je liever onder in de bourgondische luxe? Kies dan voor een sterrenrestaurant of een van onze toprestaurants.

Terrasse Roermond

Proef de streekproducten en waan je op vakantie

Door de lokale streekproducten te proeven, waan je je echt op vakantie in eigen land. Neem tijdens het shoppen dus even tijd voor een heerlijk stuk Roermondse Christoffelvlaai. Geniet van een Limburgs biertje op een van de mooie terrassen in de stad en probeer de asperges of het zuurvlees eens uit.

Terrasje Roermond zomer Munsterplein

Meest gestelde vragen

Wat zijn de leukste terrasjes in Roermond?

Voorbeelden van leuke terrasjes in Roermond zijn Café de Kade aan de Roerkade, Preuverie de Sjnats op de Markt, Ver’koch op het Munsterplein, Cerise Grandcafé aan het Kloosterwandplein en Café de King op het Stationsplein.

Waar drinken in Roermond?

In Roermond drink je lekkere cocktails bij Bistro TwentyThree, bij Zinc Wine & Dine geniet je van heerlijke wijnen. Ben je een liefhebber van bier? Dan raden we In den Gouden Appel aan op de Markt.

Wat zijn de beste restaurants in Roermond met bezorgservice?
Wat zijn de beste restaurants in Roermond met afhaalservice?

De beste restaurants met afhaalservice in Roermond zijn Faubourg St. Jacques, Café Le Journal, Restaurant Rhodos, en El Sotano.

Waar ligt Clevers in Roermond?

Clevers in Roermond ligt op de Markt en aan de Weerd.