Met de fiets naar Roermond

In de lente, zomer en ook herfst is het vaak heerlijk weer om op de fiets te stappen en er op uit te gaan. Er zijn natuurlijk diverse fietsroutes die naar Roermond leiden. Voor de fietsliefhebbers hebben we speciale knooppunten fietsroutes ontwikkeld die jou vanuit Venlo, Panningen, Weert en Susteren (en alle tussenliggende dorpen en stadjes) naar Roermond leiden.

Fietsenstallingen in Roermond

Na de mooie fietstocht snappen we dat je wilt neerstrijken op een terrasje of even wilt gaan shoppen. Er is genoeg ruimte om je fiets neer te zetten in een fietsenrek of in een bewaakte fietsenstalling. De fietsenrekken staan verspreid in de binnenstad nabij de winkelpromenades. Daarnaast zijn er 2 bewaakte rijwielstallingen aanwezig:
• Fietsenstalling Kloosterwandplein (gratis)
• Fietsenstalling Steenen Trappen, Neerstraat (gratis)
• Fietsenstalling Stationsplein

→ De bewaakte fietsenstalling op het Kloosterwandplein en bij het Station (eerste 24 uur gratis) zijn geopend. De fietsenstalling op de Neerstraat is tot nader order gesloten.

Openingstijden fietsenstallingen Roermond

De openingstijden voor de fietsenstalling in Roermond bij Steenen Trappen (Neerstraat) en Kloosterwandplein zijn bijna elke dag verschillend:

Maandag 10.30-19.00 uur
Dinsdag 07.00-19.00 uur
Woensdag 07.00-19.00 uur
Donderdag 07.00-21.30 uur
Vrijdag 07.00-19.00 uur
Zaterdag 08.30-18.00 uur
Zondag 11.00-18.00 uur

De stalling bij het station van Roermond is al rond 06.00-07.00 uur ’s morgens geopend en deze sluit pas rond 1 uur ’s nachts.

Opladen E-bike in Roermond

Ook aan mensen met een E-bike is gedacht! Op 2 locaties in de binnenstad van Roermond zijn gratis oplaadpunten voor E-bikes, namelijk:

• In de fietsenstalling Steenen Trappen in de Neerstraat (4 oplaadpunten)
• In de fietsenstalling Kloosterwandplein (8 oplaadpunten)

Openbare fietspompen in Roermond

Is je band slap? Geen nood er staan in de binnenstad van Roermond 2 fietspompen die gratis zijn te gebruiken. Deze fietspompen kun je vinden op de volgende plekken;

• Op de Markt voor het Stadhuis
• Voor de fietsenstalling in de Neerstraat