Shoppen in Roermond

Eindeloos shoppen in de stijlvolle straatjes

Shoppen in Roermond is een echte aanrader. Roermond heeft een gemoedelijke en karakteristieke binnenstad mét een diversiteit aan winkels: een mooie mix van boetiekjes, exclusieve speciaalzaken en bekende grote ketens.

Bekijk alle shopopties

Openingstijden binnenstad Roermond

We zeggen niet voor niets ‘eindeloos shoppen’. De binnenstad én winkels van Roermond zijn namelijk 7 dagen in de week geopend. Iedere donderdag is er koopavond én op zondag is er een speciale koopzondag, erg fijn als je een weekendje weg plant. We hebben ook de openingstijden tijdens feestdagen voor je op een rij gezet.

Openingstijden binnenstad Roermond

Roercenter

Vergeet niet een bezoek te brengen aan het Roercenter op de Neerstraat. Dit shoppingcenter is overdekt en heeft naast een gevarieerd aanbod van winkels ook een brasserie, een supermarkt en parkeergarage.

Roercenter

Lekker struinen over de markt

Liever ontspannen over de markt struinen, verborgen schatten ontdekken of gewoon opzoek naar bijzondere cadeautjes voor thuis of smakelijke streekproducten? Wekelijks zijn er diverse markten in de binnenstad van Roermond.

Alles over de markten in Roermond

Designer Outlet Roermond

Ideaal: de binnenstad van Roermond ligt op loopafstand (5 minuten lopen) van het bekende Designer Outlet Roermond. Dit outlet center is in ruim 18 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste en meest succesvolle outlet van Europa met 185 winkels en 25 horecagelegenheden.

Designer Outlet Roermond