De winkels in Roermond zijn tot nader bericht gesloten.
Wij hopen jullie binnenkort te verwelkomen in onze mooie stad.
Ontdek hier online shopmogelijkheden in Roermond.

Online shoppen in Roermond

De Roermondse binnenstadondernemers staan ook nu voor jou klaar. Wees loyaal en shop lokaal. Diverse ondernemers hebben een online webshop of bieden andere, creatieve manieren aan waardoor jij evengoed bij hun kunt shoppen.

Meer over online shoppen in Roermond

Shoppen in Roermond

Eindeloos shoppen in de stijlvolle straatjes

Shoppen in Roermond is een echte aanrader. Roermond heeft een gemoedelijke en karakteristieke binnenstad mét een diversiteit aan winkels: een mooie mix van boetiekjes, exclusieve speciaalzaken en bekende grote ketens.

Bekijk alle shopopties

Winkelen met kinderen in Roermond

Wij hebben de leukste winkels voor kinderkleding en -accessoires, speelgoed en spellen voor jou verzameld. Het centrum van Roermond heeft een gemoedelijke en karakteristieke binnenstad die eenvoudig te bewandelen is met kinderen. Er is een mooie mix van bekende grote ketens, exclusieve speciaalzaken en boetiekjes. Of je nu op zoek bent naar kleertjes voor de kids of een nieuwe outfit voor jezelf, je vindt het in Roermond.

Shoppen met kids in Roermond

Dé speciaalzaken van Roermond

Persoonlijke aandacht, dezelfde bewezen kwaliteit en meegaan met de tijd… dat doen en geven verschillende speciaalzaken in Roermond. Zij hebben nog meer met elkaar gemeen: ze zijn namelijk al 25 jaar of langer (!) in de Roermondse binnenstad te vinden.

Ontdek dé speciaalzaken van Roermond

Openingstijden binnenstad Roermond

We zeggen niet voor niets ‘eindeloos shoppen’. De binnenstad én winkels van Roermond zijn namelijk 7 dagen in de week geopend. Iedere donderdag is er koopavond én op zondag is er een speciale koopzondag, erg fijn als je een weekendje weg plant. We hebben ook de openingstijden tijdens feestdagen voor je op een rij gezet.

Openingstijden binnenstad Roermond

Roercenter

Vergeet niet een bezoek te brengen aan het Roercenter op de Neerstraat. Dit shoppingcenter is overdekt en heeft naast een gevarieerd aanbod van winkels ook een brasserie, een supermarkt en parkeergarage.

Roercenter

Lekker struinen over de markt

Liever ontspannen over de markt struinen, verborgen schatten ontdekken of gewoon opzoek naar bijzondere cadeautjes voor thuis of smakelijke streekproducten? Wekelijks zijn er diverse markten in de binnenstad van Roermond.

Alles over de markten in Roermond

Designer Outlet Roermond

Ideaal: de binnenstad van Roermond ligt op loopafstand (5 minuten lopen) van het bekende Designer Outlet Roermond. Dit outlet center is in ruim 18 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste en meest succesvolle outlet van Europa met 185 winkels en 25 horecagelegenheden.

Designer Outlet Roermond