Shoppen in Roermond

Winkelen in Roermond is een echte aanrader. Roermond heeft een gemoedelijke en karakteristieke binnenstad mét een diversiteit aan winkels: een mooie mix van boetiekjes, exclusieve speciaalzaken, bekende grote ketens én op loopafstand van het centrum het Designer Outlet Roermond.

Klik hier voor alle winkels

Roermond vol boetiekjes

Vrouwelijk, casual of juist stoer. Scoor jouw nieuwste outfit in één van de dames boetiekjes.

Top mannenzaken Roermond

Ontdek de hippe & chique top mannenzaken in Roermond.

Kleding / schoenen dames

Tips voor de leukste winkels met betaalbare dameskleding en -schoenen in Roermond!

Kleding / schoenen heren

Vind hier tips voor de leukste kleding- en schoenenzaken voor heren in Roermond.

Ambachtenroute Roermond

Handwerk gemaakt vol passie en met liefde voor het vak: bezoek de ambachtelijke winkels in Roermond.

Shoppen bij de betere winkels

Onze tips voor shoppen bij de betere winkels in Roermond.

Persoonlijk advies tijdens het winkelen

Persoonlijk advies tijdens het winkelen in Roermond.

Winkelen met kinderen in Roermond

Wij hebben de leukste winkels met kinderkleding en -accessoires, speelgoed en spellen voor jou verzameld. Het centrum van Roermond heeft een gemoedelijke en karakteristieke binnenstad die eenvoudig te bewandelen is met kinderen. Er is een mooie mix van bekende grote ketens, exclusieve speciaalzaken en boetiekjes. Of je nu op zoek bent naar kleertjes voor de kids of een nieuwe outfit voor jezelf, je vindt het in Roermond.

Shoppen met kids in Roermond

Shop in de leukste (speelgoed)winkels voor kinderen in Roermond.

Dé speciaalzaken van Roermond

Persoonlijke aandacht, dezelfde bewezen kwaliteit en meegaan met de tijd… dat doen en geven verschillende speciaalzaken in Roermond. Zij hebben nog meer met elkaar gemeen: ze zijn namelijk al 25 jaar of langer (!) in de Roermondse binnenstad te vinden.

Ontdek dé speciaalzaken van Roermond

Winkelopeningstijden Roermond

We zeggen niet voor niets ‘eindeloos shoppen’. De binnenstad én winkels van Roermond zijn namelijk vrijwel alle dagen van de week geopend. We hebben ook de openingstijden tijdens de feestdagen voor je op een rij gezet. Houd er rekening mee dat de openingstijden kunnen variëren. Op dit moment zijn alle winkels tot (uiterlijk) 17.00 geopend.

Openingstijden in Roermond

Roercenter

Vergeet niet een bezoek te brengen aan het Roercenter op de Neerstraat. Dit shoppingcenter is overdekt en heeft naast een gevarieerd aanbod van winkels ook een brasserie, een supermarkt en parkeergarage.

Alles over het Roercenter

Lekker struinen over de markt

Liever ontspannen over de markt struinen, verborgen schatten ontdekken of gewoon opzoek naar bijzondere cadeautjes voor thuis of smakelijke streekproducten? Wekelijks zijn er diverse markten in de binnenstad van Roermond.

Alles over de markten in Roermond

Designer Outlet Roermond

Ideaal: de binnenstad van Roermond ligt op loopafstand (5 minuten lopen) van het bekende Designer Outlet Roermond. Dit outlet center is in ruim 18 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste en meest succesvolle outlet van Europa met 185 winkels en 25 horecagelegenheden.

Designer Outlet Roermond