Een nieuw interieur scoor je op de Woonboulevard van Roermond!

Toe aan een nieuwe bank? Of wil je graag een andere keuken? Ongeacht je wensenlijstje ben je op de welbekende Woonboulevard van Roermond aan het juiste adres. Met meer dan 35.000m2 winkeloppervlakte vind je hier gegarandeerd inspiratie op het gebied van wonen, slapen en keukens. De Woonboulevard profiteert van een gunstige, centrale ligging in de wijk Vrijveld en is prima per auto te bereiken (op slechts 5 minuten afstand van de binnenstad). Parkeren doe je hier gratis dus je hebt alle tijd om rustig te winkelen.

De Woonboulevard is 7 dagen per week geopend. Let op, iedere winkel hanteert zijn eigen openingstijden. Volg de borden ‘Woonboulevard Vrijveld’ om het winkelparadijs eenvoudig te vinden. Op de Woonboulevard vind je onder andere: Casa Home Lifestyle, Goossens Wonen & Slapen, Sijben Keukens, Sijben Wooncenter, Vloerservice Limburg, De Lampentopper, Kringloopwinkel Het Goed, Sijben Outdoor, Ton Notemans Outdoor Travel, De Verfzaak, Nederlands Slaapcentrum, Sijben Slapen én Trendo Living.

Wooninspiratie nodig? Bezoek Den Elzen!

Naast de welbekende woonboulevard van Roermond vind je ook tegenover het Retailpark een familiare naam op het gebied van kwalitatieve meubels: Den Elzen Wonen & Slapen. Bij dit familiebedrijf met de langste meubelhistorie in Roermond vind je zowel bekende Nederlandse ontwerpers als ook internationale topmerken. Ook de gehele collectie van het bekende beddenmerk Auping is bij Den Elzen te bewonderen. Laat de vriendelijke medewerkers je adviseren met deskundig advies en geef jouw interieur een welverdiende upgrade. Met ruim 5.800m2 aan woonplezier is een ding zeker: hier slaag jij absoluut!

Meer lezen over Den Elzen
Shoppen Den Elzen Roermond

Meubels voor jouw woonstijl vind je bij Casa Home Lifestyle

Met een showroom van ruim 2500 m2 ontdek je bij Casa Home Lifestyle drie populaire woonstijlen: Industrieel Loft, Basic Modern en Romantisch Lifestyle. Binnen deze drie woonstijlen vind je op het gebied van wonen vrijwel alles. In plaats van een kille showroom propvol met meubels tref je bij Casa Home Lifestyle juist een verrassende woonbeleving aan. De stylisten doen hun best om met de drie woonstijlen zo goed mogelijk de bijbehorende sfeer te laten proeven. Hierdoor krijg je een veel beter beeld van de drie woonstijlen. Maar ook voor een nieuw bed is een bezoek aan Casa Home Lifestyle een verstandige keuze. Met diverse soorten bedden, boxsprings en slaapbanken is er gegarandeerd iets wat je aanspreekt.

Meer over Casa Home Lifestyle lezen
Casa Home Lifestyle Woonboulevard Roermond

Alle woonwensen vervul je bij Sijben

Sijben is een bekende naam in Roermond en omgeving. Met een groot aanbod aan topmerken op het gebied van wonen, slapen en keukens kun je hier voor al jouw woonwensen terecht. Ontdek toonaangevende (inter)nationale topmerken in het wooncenter van Sijben en raak geïnspireerd. Met een eigen lunchroom kun je hier zelfs tijdens je bezoek genieten van een kopje koffie en een vers broodje of stuk gebak. Een bezoek aan Sijben is een echte aanrader. Neem de tijd, laat je adviseren door de experts met jarenlange ervaring en wees zeker van unieke en kwalitatief hoogstaande meubels.

Meer over Sijben in Roermond
Sijben Woonboulevard Roermond

Ook voor keukens ga je naar Sijben

Dat je bij Sijben prima kunt slagen voor mooie meubels, is bekend. Maar wist je dat Sijben ook een ruim aanbod aan keukens heeft? Ook voor de beste keukenmerken ben je bij Sijben in Roermond aan het juiste adres. De keuken is een steeds belangrijkere plek in ons huis. We brengen er veel tijd door en het is écht een plek waar je met het vrienden en familie samenkomt. Verdiep je daarom goed in de nieuwste keukentrends en zorg ervoor dat jouw nieuwe keuken een plek wordt waar je graag verblijft. Het team van Sijben helpt je graag met persoonlijk advies. Met de nieuwste 3D-computerplanning software zie je meteen hoe jouw droomkeuken er gaat uitzien. Bovendien worden alle keukens van Sijben thuis ingemeten, afgeleverd, gemonteerd en aangesloten door gediplomeerde monteurs. Voor het hele proces zit je bij Sijben in Roermond dus helemaal goed.

Meer lezen over keukens bij Sijben
Sijben Keukens Woonboulevard Roermond