Overnachten in Roermond

Wij snappen dat je van jouw dagje uit in Roermond een mini-vakantie met overnachting wilt maken. Er is immers zoveel te beleven. Dat krijg je nooit in één dag allemaal gedaan. Combineer een dagje shoppen met een actieve dag op het water. Ontdek de historische bezienswaardigheden, ga naar de bioscoop of kom heerlijk tot rust in de natuur.

Om te overnachten in Roermond kun je je laten onderdompelen in luxe en slapen in een vijfsterrenhotel dat een voormalige gevangenis was. Of geniet met je partner van de Roermondse gastvrijheid in een bed and breakfast. Nog een andere optie is om met je hele gezin neer te strijken op een heerlijke camping of op een vakantiepark. Maak je stedentrip zo helemaal compleet en geniet van een welverdiende vakantie.

Bekijk onderstaande video en ontdek alvast een aantal hotels en B&B’s
gelegen in binnenstad Roermond:

Beste hotelstad van Nederland

Is overnachten in een hotel in Roermond echt iets voor jou en is een luxe ontbijt de kers op de taart voor je? Ook dan zit je helemaal goed in Roermond. In 2017 is de stad zelfs verkozen tot beste hotelstad van Nederland! Je hebt dan ook volop keuze uit heerlijke hotels midden in het centrum, vlak bij het station of aan het water.

Plan je bezoek

Campings en camperplaatsen

Er is ook voor ieder type kampeerder een geschikte plek te vinden om te overnachten in Roermond. Dit kan met de eigen tent, caravan of camper, vlak bij de stad, aan het water of midden in natuur.

Plan je bezoek

B&Bs in het centrum

Ook het aanbod van B&B’s in Roermond is gevarieerd. Je kunt er van alles vinden, van charmant tot luxe en design, vlak bij het station of midden in een winkelstraat. Geniet tijdens je verblijf in Roermond in een van de kleinschalige, sfeervolle en gastvrije B&B’s en je zult daar geen spijt van krijgen.

Plan je bezoek

Vakantiepark in Roermond

Resort Marina Oolderhuuske heeft een luxe jachthaven, camping en drijvende vakantiewoningen. Het is gelegen op een schiereiland tussen de Maas en de Maasplassen. Er zijn twee soorten vakantiewoningen: de Villa’s en de Marina’s. De Villa’s zijn gelegen op het vaste en hogere gedeelte van het schiereiland. De Marina’s zijn drijvende woningen, waardoor je dus letterlijk op het water kunt genieten. Vandaar de benaming! Alle woningen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen.

Plan je bezoek

Jachthavens in Roermond

Met je boot vaar je zo over de Roer onze binnenstad in naar de Roerkade. Doordat onze stad omgeven is door water, zijn er diverse jachthavens waar passanten welkom zijn.

Plan je bezoek

Hotels in de omgeving van de stad

Slaap je liever buiten het centrum van Roermond, maar toch dichtbij? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn diverse hotels die op minder dan 20 minuten rijden van het centrum van Roermond liggen.

Plan je bezoek