Overnachten in Roermond

Overnachten in onze gastvrije stad is een absolute aanrader. Zeker als je van je bezoek aan Roermond een kleine vakantie wilt maken. Er is immers zoveel te beleven, dat lukt nooit in één dag. Combineer een dagje shoppen met een actieve dag op het water. Ontdek de historische bezienswaardigheden, ga naar de bioscoop of theatervoorstelling en maak kennis met het bourgondische leven tot in de late uurtjes. Of je nu tot rust wilt komen in de natuur of een luxe uitvalsbasis zoekt voor een avondje stappen… Roermond heeft het.

Overnachten in Roermond: van camping tot voormalige gevangenis

Geniet optimaal van je kleine vakantie

Genieten van alles wat Roermond je te bieden heeft, begint bij het kiezen van een plek om te overnachten. Het aanbod is groot en gevarieerd. Dompel je met je vriendinnen onder in luxe en slaap in een voormalige gevangenis. Geniet met je partner van de Roermondse gastvrijheid in een Bed & Breakfast. Of strijk met je hele gezin neer op een heerlijke camping of vakantiepark. Maak zo je stedentrip compleet en geniet van een welverdiende vakantie.

Beste hotelstad van Nederland

Is overnachten in een hotel echt iets voor jou en is een luxe ontbijt voor jou de kers op de taart? Ook dan zit je helemaal goed in Roermond. In 2017 is de stad zelfs verkozen tot beste hotelstad van Nederland! Je hebt dan ook volop keuze uit heerlijke hotels.

Bekijk alle overnachtingstips