Alles op het gebied van wonen en slapen vind je bij Den Elzen!

Op steenworp afstand van het Retailpark en op slechts enkele minuten rijden vanuit de binnenstad vind je het meubelparadijs van Den Elzen. Hier ontdek je de mooiste meubels van gerenommeerde Nederlandse en internationale ontwerpers en ontvang je deskundig advies van de vriendelijke medewerkers. Uniek is ook zeker de speciale, in-house Auping afdeling waar je het complete Auping assortiment kunt ontdekken. Kortom, een bezoek aan Den Elzen is absoluut de moeite waard bij jouw volgende bezoek aan Roermond. Lees snel verder om nog meer over Den Elzen te ontdekken.

Einkaufen Den Elzen Roermond

Ontdek een wereld aan topmerken

Bij Den Elzen ontdek je een ontzettend breed scala aan merken en bijbehorende stijlen. Denk bijvoorbeeld aan merken zoals Baenks, Pode, INHOUSE, House of Dutchz, Moome en XOOON. Met zo’n breed palet aan merken vind je altijd een stijl die bij je past. Uiteenlopend van hypermodern tot klassiek. Met aantrekkelijke prijzen in het midden- tot hoogsegment krijgt jouw (t)huis een waardevolle upgrade met nieuwe meubels van Den Elzen.

Meer lezen over de merken van Den Elzen
Shoppen DenElzen Roermond

Deskundig en op maat gemaakt advies

Het kopen van nieuwe meubels is altijd een spannend moment. Het is daarom belangrijk dat je deskundig en persoonlijk advies ontvangt. Bij Den Elzen krijg je gegarandeerd passend advies. Je kunt kiezen uit drie verschillende adviespakketten (Goud, Zilver en Brons). Kies een passend adviespakket en wees zeker van een optimaal advies. Als je besluit om het interieuradvies te verzilveren met een aankoop, wordt de prijs van het adviespakket in mindering gebracht op het totale orderbedrag. Dat maakt het natuurlijk nóg aantrekkelijker om voor Den Elzen te kiezen.

Meer lezen over het interieuradvies bij Den Elzen
Bedrijventerrein Stadsrand Noord Den Elzen

Openingstijden Den Elzen

Den Elzen in Roermond is 6 dagen in de week geopend:
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur
Zondag: 12.00-17.00 uur

Check openingstijden op feestdagen
Den Elzen shoppen

Bezoek Den Elzen Roermond

Het bezoekadres van Den Elzen in Roermond is Burghoffweg 30, 6042 EX Roermond.
Parkeren is gratis.