Weekmarkt in Roermond

Wekelijks worden er diverse markten in de binnenstad van Roermond georganiseerd. Hier kun je even lekker ontspannen en struinen tussen diverse kraampjes.  Zo is er een weekmarkt, biologische markt en antiekmarkt.

Weekmarkt

Iedere week wordt op woensdag op het Munsterplein en zaterdags op de Markt van 9.30 tot 16.00 uur een markt georganiseerd. In de zomermaanden is de markt zelfs een uur langer geopend tot 17.00 uur.

  • De zaterdagmarkt in Roermond is tijdelijk te vinden op de Markt én het Munsterplein.

Op de markt zijn diverse soorten kraampjes te vinden. Denk hierbij aan verkopers van verse groenten, een bakker, dierenbenodigdheden, (kinder)kleding, een poelier, een  viskraam, streekproducten, bloemen en planten, sieraden en nog veel meer.

Biologische markt

Iedere week wordt op woensdag op het Stationsplein van 13.00 tot 17.00 uur een biologische markt georganiseerd. Het is dé plek om jouw verse, lokale en biologische boodschappen te halen. Bij de kraam van de Hooge Weyer winkel kun je verse en lokale groente en fruit inkopen.

Voor meer informatie over de markt en de diverse aanbieders kun je een bezoek brengen aan de Facebookpagina van de biologische markt Roermond. Zo blijf je altijd op de hoogte van het aanbod op de markt en eventuele wijzigingen van de markttijden of -locatie.

Bekijk de Facebookpagina

Antiekmarkt

Vanaf april t/m oktober vindt elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur een antiek- en brocante markt plaats op het Kloosterwandplein. Liefhebbers van antiek en brocante spullen kunnen hun hart ophalen op deze laagdrempelige en gezellige markt.

De een struint lekker over de markt, de ander gaat op ontdekking naar ware antiek schatten en weer een ander gaat op zoek naar bijzondere cadeautjes of lekkere streekproducten voor thuis. Deze markt biedt voor ieder wat wils.

Jaarmarkt Roermond

Elke 1e zaterdag van september is de Jaarmarkt in Roermond. Wat maakt dit nou de grootste markt van Roermond? Alle marktkooplui zijn aanwezig op één dag, op meerdere pleinen en het standwerkersconcours wordt gehouden. De weekmarkt is  gewoon te vinden op de Markt in Roermond, de Kunstmarkt is op het Munsterplein en de Antiek- en Brocantemarkt is te vinden op het Kloosterwandplein en door de gehele binnenstad staan tevens diverse standjes met bijzondere producten.