Weekmarkt in Roermond

Wekelijks worden er diverse markten in de binnenstad van Roermond georganiseerd. Hier kun je even lekker ontspannen en struinen tussen diverse kraampjes.
Elke woensdag en zaterdag is er de weekmarkt. Daarnaast zijn er ook een biologische markt en antiekmarkt.

Weekmarkt

Iedere week wordt op woensdag op het Munsterplein en zaterdags op de Markt én Munsterplein van 9.30 tot 16.00 uur een markt georganiseerd. In de zomermaanden is de markt zelfs een uur langer geopend tot 17.00 uur.

Op de markt zijn diverse soorten kraampjes te vinden. Denk hierbij aan verkopers van verse groenten, een bakker, dierenbenodigdheden, (kinder)kleding, een poelier, een  viskraam, streekproducten, bloemen en planten, sieraden en nog veel meer.

Biologische markt

Iedere week wordt op woensdag op het Stationsplein van 13.00 tot 17.00 uur een biologische markt georganiseerd. Het is dé plek om jouw verse, lokale en biologische boodschappen te halen. Bij de kraam van de Hooge Weyer winkel kun je verse en lokale groente en fruit inkopen.

Bij Wir Lieben Biobrot kun je terecht voor vers brood, waaronder spelt-, roggen- en zuurdesembrood. De specialiteit uit Aken ‘Printen’ ontbreekt niet, hier geven ze een twist aan door deze te maken met spelt.

Ontdek meer over de Biologische Markt

Antiekmarkt

Vanaf april t/m oktober vindt elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur een antiek- en brocante markt plaats op het Kloosterwandplein. Liefhebbers van antiek en brocante spullen kunnen hun hart ophalen op deze laagdrempelige en gezellige markt.

De een struint lekker over de markt, de ander gaat op ontdekking naar ware antiek schatten en weer een ander gaat op zoek naar bijzondere cadeautjes of lekkere streekproducten voor thuis. Deze markt biedt voor ieder wat wils.

Jaarmarkt Roermond

Elke 1e zaterdag van september is de Jaarmarkt in Roermond. Wat maakt dit nou de grootste markt van Roermond? Alle marktkooplui zijn aanwezig op één dag, op meerdere pleinen en het standwerkersconcours wordt gehouden. De weekmarkt is  gewoon te vinden op de Markt in Roermond, de Kunstmarkt is op het Munsterplein en de Antiek- en Brocantemarkt is te vinden op het Kloosterwandplein en door de gehele binnenstad staan tevens diverse standjes met bijzondere producten.

Shoppen in Roermond

Ontdek de shopmogelijkheden in Roermond! Voor zowel de grote ketens als ook de kleine, unieke speciaalzaken ben…

Eten & Drinken in Roermond

Ontdek de talrijke restaurants, lunchrooms en terrasjes in Roermond.

Activiteiten Roermond

Alles voor een dagje uit in Roermond!

Bezoek naar Roermond plannen

Alle reismogelijkheden naar Roermond op een rij!

Overnachten in Roermond

De hotels, B&B's, campings, vakantiepark & jachthavens in Roermond.

Parkeren in Roermond

Alle parkeertips en opties in Roermond op een rij!

Met de fiets naar Roermond

Alles over de fietsenstallingen in Roermond en de leukste fietsenroutes.