Ontdek de groene wereld van BijSTOX!

Een bezoek aan tuincentrum BijSTOX in Roermond is altijd de moeite waard. Hier ontdek je de mooiste verse bloemen en planten ongeacht het seizoen. Gun jezelf simpelweg meer groen in je huis en tuin. Ook voor hippe kameraccessoires en tuinmeubelen ben je hier aan het juiste adres. Met een ruime selectie aan accessoires raak je hier zeker geïnspireerd. Vergeet niet om jezelf te trakteren op een welverdiende kop koffie en wat lekkers in het Tuincafé. Lees snel verder en kom meer te weten over tuincentrum BijSTOX.

Hét adres voor iedere groenliefhebber

Krijg jij ook altijd een goed humeur van nieuwe kamerplanten, tuinplanten, bloemen en potten? Dan moet je beslist eens naar BijSTOX in Roermond komen. Je vindt dit grote tuincentrum op de Huis en Tuin Boulevard, vlakbij het Retailpark en op slechts enkele minuten rijden van de historische binnenstad. Tuincentrum BijSTOX is zeven dagen per weken geopend. Je bent dus iedere dag van de week van harte welkom. Laat je adviseren door de deskundige medewerkers en scoor de mooiste bloemen en planten voor jouw (t)huis. Wist je dat BijSTOX zelfs een eigen webshop heeft? Zo komt de wereld van BijSTOX wel heel dichtbij!

Meer informatie over BijSTOX in Roermond
BijSTOX Shoppen

Ontdek de hipste en nieuwste accessoires

Ook voor de nieuwste trends op woongebied zit je bij tuincentrum BijSTOX helemaal prima. Hier vind je namelijk een groot aanbod aan woonaccessoires. Denk aan de leukste verlichting, kussentjes, geurkaarsen, potjes, vazen, dekentjes, tafels en nog veel meer. Laat je inspireren door de diversiteit aan producten en merken en maak jouw huis nog gezelliger met nieuwe woonaccessoires. Wist je dat bijSTOX ook een ruime selectie aan tuinmeubelen heeft? Ook voor een nieuwe tuintafel, loungeset of ligbed is een bezoek aan BijSTOX dus geen verkeerd idee.

Meer lezen over woonaccessoires en tuinmeubelen van BijSTOX
BijSTOX Wonen

Trakteer jezelf op wat lekkers

Vergeet niet jezelf te trakteren op een kopje koffie en een lekkere versnapering na of tijdens je zoektocht naar nieuwe bloemen, planten en woonaccessoires. BijSTOX heeft namelijk een heus Tuincafé waar jij prima kunt genieten tijdens een bezoek aan het tuincentrum. Parkeer jouw winkelwagen vol met nieuwe kamerplanten en neem plaats in het gezellige Tuincafé. Het is simpelweg een mooie afsluiter van jouw succesvolle bezoek aan tuincentrum BijSTOX.

BijSTOX genieten

Openingstijden bijSTOX Roermond

bijSTOX in Roermond is 7 dagen in de week geopend:

Maandag t/m woensdag: 09.30-18.00 uur
Donderdag & vrijdag: 09.30-20.00 uur
Zaterdag: 09.00-18.00 uur
Zondag: 10.00-17.00 uur

Check de openingstijden op feestdagen
Shoppen BijSTOX Roermond

Bezoek bijSTOX in Roermond

Het bezoekadres van bijSTOX in Roermond is St. Wirosingel 180, 6042 KZ Roermond.
Parkeren is gratis.