Shoppen met kids in Roermond

Shoppen met kids in Roermond is een echte aanrader. Het centrum van Roermond heeft een gemoedelijke en karakteristieke binnenstad die eenvoudig te bewandelen is met kinderen. Er is een mooie mix van bekende grote ketens, exclusieve speciaalzaken en boetiekjes. Of je nu op zoek bent naar kleertjes voor de kids of een nieuwe outfit voor jezelf, je vindt het in Roermond. Naast de leukste winkels voor kinderkleding en -accessoires, speelgoed en spellen biedt het centrum van Roermond voldoende mogelijkheden voor een heerlijk dagje uit.

Shoppen met kids in Roermond

Winkels voor kinderen in Roermond

In het centrum van Roermond zijn ontzettend veel leuke winkels om te shoppen met kids. Natuurlijk zijn er winkels van bekende grote ketens aanwezig waar je terecht kunt voor kinderkleding en kinderspeelgoed. Daarnaast zijn er verschillende speciaalzaken en lokale winkeliers met een leuk aanbod voor kinderen.

Toppie Kids in Roermond is een kinderkledingwinkel die je inspireert met trendy merken en een persoonlijke service. Voor leuke cadeaus en speelgoed voor kinderen in de leeftijd 0 tot 8 kun je terecht bij Billybob Kids. De allerleukste spellen vind je bij Het Hobbelpaardje. Hier vind je ontzettend veel spellen, speelgoed, houten speelgoed, creatief speelgoed, puzzels en knuffels voor kids van alle leeftijden.

Bij Kings & Queens shop je de leukste en verrassendste Disney en Harry Potter producten. De Poppendokter is hét adres voor carnavals- en feestartikelen, schmink, kleding, souvenirs en feest- en fopartikelen. Voor kinderen is het ontzettend leuk om een bezoekje te brengen aan deze unieke winkel.

Bij Bunny Juwelier in Roermond kun je terecht voor een leuke collectie aan sieraden en trendy bijoux, zowel voor kids als voor de ouders. Hier zijn ze tevens gespecialiseerd in het zetten van oorbellen bij kinderen.

Ga je shoppen met kids in Roermond die vaak achter de spelcomputer te vinden zijn? Breng dan ook eens een bezoekje aan Game Mania. De echte boekenwurmen kunnen terecht bij een van de vele boekenwinkels in de binnenstad van Roermond. Naast de leukste winkels voor kinderen zijn er ook ontzettend veel leuke winkels en boetiekjes voor de mama’s en papa’s.

In het Retailpark, net buiten het centrum, zit een mega speelgoedwinkel genaamd Toychamps XL.

Max Verstappen Store in Roermond

Zijn jouw kids fan van Formule 1 en onze Nederlandse trots Max Verstappen? Dan mag een bezoekje aan de Max Verstappen Store in Swalmen natuurlijk niet ontbreken!
In de Max Verstappen store vind je de officiële merchandise en unieke bezienswaardigheden die symbool staan voor de carrière van Max zoals zijn eerste kart, racehelmen maar ook de originele Formule 1-auto, waarmee Max Verstappen in 2016 het seizoen begon.

Max Verstappen Store

Maak er een compleet dagje uit van

Shoppen met kinderen kan een hele uitdaging zijn omdat de kids worden overladen met nieuwe indrukken. Daarom is het belangrijk om voor afleiding voor de kinderen te zorgen. In de binnenstad van Roermond zijn daar ontzettend veel leuke plekjes voor ingericht. Plof neer op een van de gezellige terrasjes en las meteen een plaspauze in voor de kinderen. Sta tussendoor even stil bij een van de vele historische gebouwen in het historische centrum van Roermond, bezoek de weekmarkt of kijk naar de bootjes vanaf de Roerkade. Om de dag goed af te sluiten kunnen jullie uit eten in een van de vele kindvriendelijke restaurants in de stad. Geniet van de waardevolle tijd tijdens het shoppen met kids in Roermond.

Plan jouw bezoek naar Roermond