Shoppen doe je 363 dagen per jaar bij het Retailpark!

Op slechts 10 minuten rijden van de Roermondse binnenstad bevindt zich het Retailpark. Dit bijzondere, moderne winkelcentrum heeft vele grootschalige winkels en horecavoorzieningen. Het aanbod is zeer divers: van supermarkt Albert Heijn XL tot electronazaken zoals Media Markt en EP:Tummers. Maar ook woonwinkels, een dierenspeciaalzaak, speelgoedwinkel en de grootste Intersport van Nederland vind je bij het Retailpark. Geniet tussen of na het shoppen van een kop koffie, een welverdiende lunch of diner bij een van de vele horecazaken.

Check de plattegrond
Retailpark Roermond

Ontdek het gevarieerde aanbod aan winkels

Benieuwd naar het winkelaanbod van het Retailpark? Wij hebben het complete aanbod aan winkels speciaal voor jou op een rijtje gezet.
Of je nu op zoek bent naar nieuwe meubels, elektronica of een sportieve outfit, bij het Retailpark slaag jij zeker. Bekijk onderstaande lijst en maak jouw eigen wensenlijstje voor jouw volgende bezoek aan het Retailpark in Roermond.

Shoppen bij het Retailpark

Retailpark Roermond: alle winkels op een rij

  • Action * Albert Heijn XL * Beter Bed
  • Blokker * CASA * EP: Tummers
  • Haco wonen & slapen * Henders & Hazel * Intersport Megastore Roermond
  • JYSK * Knibbeler Wonen * Media Markt
  • OK * Pets Place * Profijt Meubel * Pronto Wonen
  • SportCity * Starwash * Swiss Sense
  • ToyChamp * Xenos

Op slechts 2 minuten lopen van het Retail Park vind je ook de Kampeerwinkel Roermond, sportwinkel Decathlon en buitenwinkel Bever.

Lekker eten tijdens of na het shoppen doe je hier

Toe aan een pauze? Maak dan gebruik van het rijke aanbod aan horecazaken bij het Retailpark. Hier kun je tijdens of na het winkelen prima een hapje eten. Of je nu fan bent van de Aziatische keuken of meer geniet van een snelle, Amerikaanse hap, bij het Retailpark zit je goed. Ook voor rijkbelegde broodjes is er een horecazaak die aan al jouw wensen kan voldoen. Bekijk het aanbod aan horecazaken hieronder. Een ding is een zeker: je kunt geen foute keuze maken!

De horecazaken:

  • Bakker Bart * Bufkes * Burger King
  • Kentucky Fried Chicken * Park Lunchroom
  • Piet Friet * Wok To Go
Ontdek de horecazaken
Horeca Retailpark Roermond

Gratis parkeren doe je hier

Bij het Retailpark in Roermond vind je meer dan 1200 gratis parkeerplaatsen dicht bij de winkels. De parkeerplaatsen zijn zowel in de openlucht of overdekt. Dit laatste is vooral erg fijn als het slecht weer is. Parkeer de auto dan in het souterrain. Zo bereikt je de winkels het snelst en op de meest comfortabele manier.

Het bezoekersadres is Schaarbroekerweg 58, 6042EJ Roermond. Het Retailpark ligt vlak naast de A73 en de N280.

Tevens is het Retailpark ook goed te bereiken met de fiets en het OV. Er vertrekt tweemaal per uur een bus (lijn 66 – richting Venlo) vanaf Station Roermond, die je binnen 10 minuten naar het Retailpark brengt.

Ontdek het Retailpark
Shoppen Retailpark Roermond

Openingstijden Retailpark Roermond

Het Retailpark in Roermond is 363 dagen per jaar, 7 dagen in de week geopend:

Maandag t/m woensdag: 10.00-18.00 uur
Donderdag & vrijdag: 10.00-21.00 uur
Zaterdag: 10.00-18.00 uur
Zondag: 11.00-18.00 uur

Winkelen Retailpark Roermond