Shoppen doe je 363 dagen per jaar bij het Retailpark!

Op slechts 10 minuten rijden van de Roermondse binnenstad bevindt zich het Retailpark. Dit bijzondere, moderne winkelcentrum heeft vele grootschalige winkels en horecavoorzieningen. Het aanbod is zeer divers: van supermarkt Albert Heijn XL tot electronazaken zoals Media Markt en EP:Tummers. Maar ook woonwinkels, een dierenspeciaalzaak, speelgoedwinkel en de grootste Intersport van Nederland vind je bij het Retailpark. Geniet tussen of na het shoppen van een kop koffie, een welverdiende lunch of diner bij een van de vele horecazaken.

Alle winkels op een rij

Ontdek het gevarieerde aanbod aan winkels

Benieuwd naar het winkelaanbod van het Retailpark? Wij hebben het complete aanbod aan winkels speciaal voor jou op een rijtje gezet.
Of je nu op zoek bent naar nieuwe meubels, electronica of een sportieve outfit, bij het Retailpark slaag jij zeker. Bekijk onderstaande lijst en maak jouw eigen wensenlijstje voor jouw volgende bezoek aan het Retailpark in Roermond.

De winkels:

Action Albert Heijn XL Beter Bed
Big Bazar Casa Diervoordeel
EP: Tummers Fit For Free Henders & Hazel
Diervoordeel EP: Tummers Esso Express
Intersport Megastore Jysk Knibbeler
Media Markt Pront Wonen Rofra
Swiss Sense Toy Champ XL Xenos
Wasstraat: Starwash Tankstation: Esso
Ontdek alle winkels
Shoppen bij het Retailpark

Geniet van het rijke aanbod aan horecamogelijkheden

Lekker eten tijdens of na het shoppen doe je hier

Toe aan een pauze? Maak dan gebruik van het rijke aanbod aan horecazaken bij het Retailpark. Hier kun je tijdens of na het winkelen prima een hapje eten. Of je nu fan bent van de Aziatische keuken of meer geniet van een snelle, Amerikaanse hap, bij het Retailpark zit je goed. Ook voor rijkbelegde broodjes is er een horecazaak die aan al jouw wensen kan voldoen. Bekijk het aanbod aan horecazaken hieronder. Een ding is een zeker: je kunt geen foute keuze maken!

De horecazaken:

Bakker Bart Bufkes
Burger King Kentucky Fried Chicken
Park Lunchroom Piet Friet
Wok To Go
Ontdek de horecazaken
Shoppen bij het Retailpark 3

Gratis parkeren doe je hier

Geen obstakels voor een dagje winkelen

Bij het Retailpark in Roermond vind je 1200 gratis parkeerplaatsen. Je hoeft je hier dus nooit zorgen te maken over torenhoge parkeerkosten of het vinden van een parkeerplek. Het Retailpark is 7 dagen per week geopend, dus je kunt iedere dag van de week lekker komen winkelen. Op slechts 2 minuten loopafstand van het Retailpark vind je tevens de outdoor- en campingwinkel De Vrijbuiter én sportwinkel Decathlon. Hiermee is de échte campingliefhebber ook voorzien.

Ontdek het Retailpark
Shoppen Retailpark