🏎️ Max Verstappen Store

Ben jij fan van Formule 1 en onze Nederlandse/Limburgse trots Max Verstappen? Dan mag een bezoekje aan de Max Verstappen Store in Swalmen natuurlijk niet ontbreken!
Gelegen op slechts 7 km van onze historische binnenstad Roermond, is deze winkel dé fysieke locatie van de meervoudig wereldkampioen met exclusieve Max Verstappen producten en originele Red Bull Racing merchandise.

Daarnaast vind je er unieke bezienswaardigheden die symbool staan voor de carrière van Max. Denk bijvoorbeeld aan zijn eigen helmen, gedragen race overalls en originele trofeeën. De grootste blikvanger van de Max Verstappen shop in Swalmen bij Roermond is de Red Bull Racing RB12 Formule 1-auto, waarmee Max in 2016 in Barcelona zijn eerste Grand Prix won.

Wil je een preview van de winkel? Check dan onderstaande video:

Van start tot nu...

Fans van Max Verstappen hebben al jaar en dag een adres in de regio waar ze terecht kunnen voor de nieuwste Max Verstappen merchandise en memorabilia. De winkel in Swalmen was namelijk in 2017, pakweg 2 jaar na de start van zijn F1 carrière, al een feit.

Dé blikvanger is natuurlijk de echte F1-bolide die hier de show steelt. Ook diverse trofeeën, race overalls en helmen hebben hun weg gevonden naar Swalmen.
Leuk feitje: die bezienswaardigheden worden met regelmaat verwisseld. Dus gedurende het raceseizoen zijn er zeer recent gewonnen trofeeën, gedragen race overalls en helmen te bewonderen.

De nieuwste teamkleding, caps, accessoires en kinderkleding: in de Max Verstappen shop vind je het volledige productaanbod! Scoor een leuke souvenir, de nieuwste teamkleding van dit seizoen of ontdek originele Max Verstappen accessoires die je simpelweg wilt hebben. Mooi bijkomend voordeel: in de winkel heb je de mogelijkheid om de producten te passen.

Max Verstappen shop Swalmen Roermond

Openingstijden & locatie

De Max Verstappen shop in Swalmen is dagelijks van 10.00 uur – 17.00 uur geopend, ook tijdens de raceweekenden!

📌 Adres en finish: Bosstraat 91A, 6071 XT Swalmen
🚲 Met de fiets? Ontdek hier de speciale & toeristische knooppuntenroute van centrum Roermond naar de Max Verstappen shop in Swalmen. Start bij het Stationsplein in Roermond.
🚗 Ben je met de auto? Bekijk dan hier de route van centrum Roermond naar de Max Verstappen store in Swalmen. Start bij het Stationsplein in Roermond.
🏎️ Zin gekregen om zelf te racen? Snelheidsduivels kunnen rondscheuren op het snelle circuit van Kartcentrum Swalmen (een paar deuren verder, Bosstraat 99).

LET OP: tijdens feestdagen kan de winkel gesloten zijn. 

Check de actuele openingstijden