Evenementen in Roermond

Beleef het zelf tijdens je bezoek

Ben je bang dat een stad bezoeken saai is? Dan ken je Roermond nog niet! De historische stad vormt een prachtig decor voor allerlei evenementen. Gedurende het hele jaar is er van alles te beleven op het gebied van cultuur, sport, water en muziek. Tel daar de wekelijkse markten en bijzondere wandel- en fietsroutes bij op en je hoeft je geen moment te vervelen. Kom jij met je vriendinnen, partner of gezellig met het hele gezin? Op onze Facebookpagina We Are Roermond vind je nieuwtjes en actuele evenementen voor jong en oud.


Evenementen in Roermond: van carnaval tot balkonconcert

Er is maar één manier om echt te begrijpen wat Roermond zo bijzonder maakt; ervaar het zelf! Geniet van de heerlijke bourgondische levensstijl, de historische binnenstad en de stijlvolle winkelstraten. En wil je je kleine vakantie een bijzonder sausje geven? Zorg dan dat je bij een van de vele evenementen gaat kijken. Of je nu van carnaval houdt, of liever de Cultuurnacht beleeft. Geniet jij van een sfeervol balkonconcert of ga je uit je dak tijdens een festival als Solar? De evenementen van de aankomende periode staan in de handige evenementenkalender van de CityLife.

Kerstentertainment
Wie in de aanloop naar de Kerst inkopen gaat doen, zal verrast worden door diverse (winter)acts o.a. de ganzenfanfare  levende standbeelden, koren en blaaskapellen zullen de bezoekers van de Roermondse binnenstad entertainen.


Evenementen die je niet mag missen

Zondag 16 december                          Xmas Party Concert, Big Band Boesten
T/m 24  december                              Santa’s House
T/m 6 januari 2019                             Reuzenrad, Designer Outlet Roermond
27 december t/m 6 januari 2019       Winterkasteel

Bekijk de evenementenkalender