Jachthavens in Roermond

De Maasplassen, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland, ontleent zijn aantrekkingskracht mede aan de vele grotere en kleinere jachthavens. Roermond de stad aan het water van de Roer, de Maas en de Maasplassen. Hierdoor is het mogelijk om niet alleen in één van de mooie hotels of B&B’s te slapen, maar ook bij een van de passantenplaatsen in de jachthavens. De havens in Roermond zijn voorzien van alle benodigdheden en liggen ook nog eens dicht bij onze prachtige binnenstad.

Resort Marina Oolderhuuske Roermond

Waterreacreatie in Roermond

Beachclubs in Roermond

Een overzicht van alle beachclubs in Roermond!

Waterrecreatie in Roermond

Bootje huren, suppen, kajakken, wakeboarden, dagje naar het strand en relaxen bij een Beachclub.

Rondvaart Roermond

Stap op de rondvaartboot en ontdek Roermond, de Roer en Maasplassen vanaf het water.

Waterpret met kids

Beleef een hele dag vol waterpret met kids in, op en rondom het water in Roermond.

Maasplassen Roermond

Ontdek het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland in Roermond.

Eten & drinken

Strijk neer op één van de gezellige terrassen die Roermond rijk is aan het water of op één van de mooie pleinen. Van koffie met vlaai, tot rosé met een luxe borrelplank of en diner in een sterrenrestaurant. Genieten doe je hier zeker. Maak van je bezoek aan Roermond dus zeker een dagje uit. Je kunt in onze binnenstad namelijk heerlijk lunchen en dineren, maar ook heerlijk borrelen of even tussendoor een drankje doen op het terras.

Eten & drinken in Roermond
Terrasje Roermond

Winkelen in Roermond

Winkelen in Roermond is een echte aanrader. In de bijzondere straatjes kun je shoppen bij exclusieve winkels, speciaalzaken, ketens, boetiekjes en top mannenzaken. Onze binnenstad is zeven dagen per week geopend, er is dus altijd wel een geschikt moment voor jou om te komen shoppen. Ideaal: het Designer Outlet Roermond ligt op loopafstand van de binnenstad. Zo kun je leuke boetiekjes van onze binnenstad combineren met de luxe modemerken in het Designer Outlet Center.

Winkels in Roermond
Shoppen Designer Outlet Roermond

Wat kun je in Roermond doen?

Van alles natuurlijk! Naast het shoppen en bourgondisch genieten, kun je ook de must sees van Roermond ontdekken, bezoek het museum Cuypershuis, ga naar een theatervoorstelling, maak een stadswandeling of geniet van de mooie natuur in en rondom Roermond. Roermond heeft naast diverse jachthavens nog veel meer activiteiten die je op en rond het water kunt doen. Huur bijvoorbeeld een bootje, genieten van het weer op een dagstrand of ga naar een beach club. Deze en meer uitstapjes in Roermond hebben we voor je op een rij gezet.

Activiteiten in Roermond
Ontdek Roermond