Campings in Roermond

Er zijn verschillende campings in Roermond te vinden. Op zoek naar een kleine camping of juist naar een boerderijcamping of een grotere familiecamping? Voor ieder type kampeerder is er wel een geschikte plek te vinden. Je kunt hier eventueel terecht met je eigen tent, caravan en zelfs met de camper. Wij helpen je graag op weg en hebben de campings en camperplaatsen in Roermond voor je op een rij gezet. Zo hoef je zelf hier niet meer naar op zoek te gaan.

Tevens inspireren wij jou graag met tips voor activiteiten die jouw verblijf in Roermond helemaal compleet maken. Kamperen in Roermond doe je altijd aan het water. Gelukkig is er aan waterrecreatie geen gebrek.

Resort Marina Oolderhuuske *****

Deze parel aan de Maasplassen is een resort gelegen op een schiereiland tussen de Maas en de Maasplassen. Je vindt hier een luxe jachthaven, camping en (drijvende) vakantiewoningen. Deze camping in Roermond heeft ruim 240 plaatsen (met diverse afmetingen) voor zowel seizoensgasten als passanten. Er is een exclusief zandstrand voor de campinggasten. Campers kunnen hier ook terecht op de speciale plaatsen met verharde ondergrond. Tevens is er een camperserviceplaats aanwezig.

De binnenstad van Roermond ligt op 4 kilometer afstand en is onder andere per fiets te bereiken met de eigen veerdienst ‘biej Ool euver’. Die gaat van het resort naar het dorp Ool.

Ontdek Oolderhuuske
Oolderhuuske Roermond

Camping Hatenboer

Op slechts 10 minuten loopfafstand van het centrum van Roermond vind je Camping Hatenboer. Deze camping in Roermond, welke ook een jachthaven is, ligt op een schiereiland in het Maasplassengebied en heeft plaatsen voor 350 caravans en campers. Er is een beveiligde parkeerplaats voor je auto. Gastvriendelijkheid en hartelijkheid zijn er vanzelfsprekend!

Meer over camping Hatenboer
Camping Hatenboer Roermond

Huttopia de Meinweg

Midden in het gelijknamige Nationaal Park, aan de grens met Duitsland en op 15 autominuten van Roermond vind je deze camping. De ideale uitvalsbasis voor een bezoek Roermond en omgeving. Huttopia de Meinweg heeft 28 hectare gevarieerde natuur en 175 ruime staanplaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om bijv. tenten of chalets te huren.

  • Staanplaatsen: tent, caravan, camper of bestelbus
  • Huuraccommodaties: chalet, pipowagen of lodgetent
  • Faciliteiten o.a.: 2 (verwarmde) buitenzwembaden, visemeer, groot terras met horeca.
Huttopia de Meinweg
Huttopia de Meinweg Roermond

Camperplaats Roermond

De jachthaven ‘La Bonne Aventure’, gelegen in Voorstad St. Jacob, beschikt over 20 camperplaatsen. Het maximale verblijf is 20 dagen. Vanuit hier loop je binnen 5 minuten naar hartje stad Roermond. Je bent dus snel daar waar het meeste te beleven valt!

Meer over Helenawerf
Camperplaats Roermond

Bekijk andere, mooie campings in de gemeente Roermond.
Toch op zoek naar andere overnachtingsmogelijkheden in Roermond?
Laat je inspireren door de pagina’s hieronder.
Tot ziens in Roermond!