Luxe & bijzonder overnachten

Een heerlijk nachtje weg, zonder dat jij je over van alles zorgen hoeft te maken? Dat wil iedereen wel eens. Wij geven onze tips over de beste hotels in Roermond, waar jij luxe ervaart zodra jij de eerste stap in de hotelkamer zet. Ook beschikt Roermond over diverse bijzondere hotels, die een speciale locatie hebben of op een zeer unieke manier zijn ingericht. Wil je ook nog langer van Roermond genieten en een luxe overnachting boeken? Bekijk dan hier onze tips!

Overnachten in vijfsterren hotel Roermond

Het Arresthuis

Overnachten in een voormalige gevangenis én in een hotel met vijf sterren? Dat kan bij Hotel het Arresthuis dat een bijzondere & luxe overnachten biedt. Zoals de naam al doet vermoeden, bevindt dit hotel zich in de voormalige gevangenis van Roermond. Je slaapt in de echte gevangeniscellen! Dit doet echter niets af aan het comfort dat je in de hotelkamers vindt, want deze is zeer hoog. Aan de inrichting van de hotelkamers is erg veel aandacht besteed, waardoor jij je meer dan welkom voelt bij binnenkomst. Voor een heerlijk hapje eten kun je terecht bij culinair restaurant Damianz, deze bevindt zich in het hotel.

Ontdek Het Arresthuis
Hotel het Arresthuis

Grand Hotel Valies

Direct aan de Roer vind je Grand Hotel Valies, een luxe hotel op een unieke locatie in het centrum van Roermond. Het hotel wordt omringd door diverse historische gebouwen van de Voorstad (een van de oudste delen van Roermond). Het uitzicht vanuit Valies is fenomenaal, met zicht op de rivier de Roer en de eeuwenoude Maria Theresia brug. Grand Hotel Valies is een echt art deco hotel, wat wil zeggen dat je door het hele hotel heen de kenmerkende symmetrie terugvindt, aangevuld met luxe details en versieringen. Alleen al door dit interieur voelt slapen hier ontzettend luxe! De kamers hebben een praktische en comfortabele inrichting, zonder de warme sfeer te verliezen. In Nodi Roermond, gelegen in het hotel, ontdek je de Italiaanse keuken in combinatie met de innovatieve Californische keuken.

Ontdek Grand Hotel Valies

Hotel Dux

Ook gelegen aan de Roer bevindt zich vier-sterren-plus Hotel Dux. Alleen al de voorgevel is zeer stijlvol, wat wordt doorgetrokken naar de binnenkant van het hotel. Bij het betreden van Hotel Dux word je direct verrast met een indrukwekkende luxe. Je vindt hier 27 zeer comfortabele en ruime kamers, die van een luxe inrichting zijn voorzien. Het sympathieke team van Hotel Dux snapt hoe ze jou moeten verwennen en doet er dan ook alles aan om jouw verblijf in dit hotel nóg gezelliger en aangenamer te maken. In Hotel Dux vind je ook Bistro TWO, een nieuwe bistro die fantastische en herkenbare gerechten serveert, die met respect voor de ingrediënten en passie voor het vak worden klaargemaakt.

Ontdek Hotel Dux

De meest bijzondere hotels in Roermond

Wil je een luxe overnachting op een plek waar je niet vaak komt? Of wil je slapen in een gebouw dat van zeer grote cultuurhistorische waarde is? Ook dan is Roermond perfect voor jou, want door de rijke geschiedenis van deze stad zijn veel oude gebouwen bewaard gebleven, waarvan enkele in dienst zijn gesteld als hotel.

Roermond vol boetiekjes

Vrouwelijk, casual of juist stoer. Scoor jouw nieuwste outfit in één van de dames boetiekjes.

Sterrenrestaurant in Roermond

Beleef een fantastische gastronomische ervaring bij het Michelin sterrenrestaurant in Roermond.