Luxe eten Roermond

Af en toe jezelf helemaal laten verwennen, dat heeft iedereen toch wel eens nodig? Waar kan dat beter dan in een van de vele luxe restaurants in Roermond. Deze restaurants stralen veel luxe uit en beschikken over het beste personeel, dat jou graag een onbezorgde én onvergetelijke avond bezorgt. En dat alles terwijl je geniet van de beste gerechten, die alleen maar uit verse ingrediënten bestaan. Weet je niet goed welke restaurants je moet bezoeken om luxe uit te gaan eten in Roermond? Bekijk onze tips dan direct!

Bistro TWO

Genieten van heerlijk en luxe eten, maar niet de avond chique en stijfjes doorbrengen? Dat kan bij Bistro TWO. Deze bistro in Hotel Dux opende in september 2020 haar deuren en heeft dezelfde enthousiaste eigenaren als Restaurant ONE, gelegen in de ECI Cultuurfabriek. Bistro TWO bevindt zich aan de Roerkade en zorgt ervoor dat je meerdere keuzes hebt voor de plaats van jouw diner: in het knusse restaurant zelf, op het stijlvolle terras aan het water of op de rooftop, vanaf waar je heel Roermond bewondert. De menukaart van Bistro TWO bestaat uit fantastische en herkenbare gerechten die met respect voor de ingrediënten en passie voor het vak worden klaargemaakt. Hier wordt veel aandacht besteed aan het gebruik van producten uit de regio, wat betekent dat er elk seizoen weer iets anders geserveerd wordt!

Ontdek Bistro TWO
Bistro Two Roermond

Restaurant Damianz

Als je naar een echt stijlvol restaurant wilt in Roermond, ben je bij Damianz aan het goede adres. Dit restaurant is ook gelegen in een hotel, het enige vijf-sterren hotel in Roermond: Hotel het Arresthuis. Het Arresthuis is de vroegere gevangenis van Roermond en is omgetoverd tot een prachtig hotel mét culinair restaurant. Dit restaurant bevindt zich in het voormalig archiefgebouw van het Bisschoppelijk paleis in Roermond, daar komt de naam dan ook vandaan: van de bisschop Damianus de Rijksgraaf van Hoensbroek. Damianz serveert heerlijke wisselende seizoensgerechten en signature dishes van de chefkok. Bovendien verwent het beste personeel jou graag tijdens je avondje uit!

Ontdek Restaurant Damianz
Restaurant Damianz Roermond

Luxe restaurants gelegen in een hotel

Niet alleen Bistro TWO is een uitstekend luxe restaurant dat zich in een hotel bevindt. Er zijn vele andere restaurants in Roermond waar je zeer luxe kunt eten, maar die ook een mogelijkheid hebben om lekker ontspannen te gaan overnachten. Zo geniet je nóg langer van jouw luxe avond!

Kasteeltje Hattem restaurant

Maastrichterweg 25
Stijlvol restaurant met Franse (seizoens)keuken voor lunch en diner in sfeervol restaurant of zonnig terras.

Mr. Sammi Bistro Bar

Dit trendy restaurant vind je in de ECI Cultuurfabriek, het oudste industriële gebouw in Roermond. Mr. Sammi combineert eten en drinken met zowel zakelijke als persoonlijke ontmoetingen. Kom hier wanneer je op zoek bent naar een romantisch restaurant voor jou en je partner, maar ook wanneer je een goede omgeving zoekt voor een ontmoeting met die nieuwe klant. Wil je een luxe lunch? Dan is Mr. Sammi dé plek om die te nuttigen. Natuurlijk is de dinerkaart van Mr. Sammi ook zeer uitgebreid en aan te raden.

Ontdek Mr. Sammi Bistro Bar
Mr. Sammi ECI Roermond

Restaurant ONE

Ook Restaurant ONE bevindt zich in de ECI Cultuurfabriek, een verzamelplaats voor cultuur en gastronomie. Via de loopbrug bereik je de inspirerende culinaire omgeving in een tijdloos en ruw karakter. Dit is een uiterst passende omgeving voor de ‘New Dutch Cuisine’, waarin je aan de hand wordt meegenomen langs een culinaire reis op basis van mooie, lokale producten en zorgvuldig samengestelde wijn- en spijscombinaties. In 2010 werd dit restaurant zelfs bekroond met een Michelinster! Bij Restaurant ONE heb je gegarandeerd een onbezorgde avond met luxe gerechten én service! Of het nu een cocktail op het zonnige terras is of een diner in het sfeervolle restaurant: het draait om de ONE experience. Wil jij dit ook ervaren?

 

Ontdek Restaurant ONE
Restaurant ONE Roermond

Toprestaurants in Roermond

De toprestaurants in Roermond!

Sterrenrestaurant in Roermond

Beleef een fantastische gastronomische ervaring bij het Michelin sterrenrestaurant in Roermond.

Luxe & bijzonder overnachten in Roermond

Een heerlijk nachtje weg bij de beste hotels in Roermond!

Stijlvol genieten in Roermond

Al onze tips om stijlvol te genieten in Roermond!