Ontspannen en stijlvol genieten in Roermond

Je werkt ontzettend hard in het dagelijks leven en hebt dan ook al erg veel bereikt. Daarom wil jij je vrije tijd graag vullen met ervaringen en activiteiten die ver af staan van dit dagelijkse leven, om even helemaal te ontspannen. Roermond is hier perfect voor: naast de charmante binnenstad vind je hier de meest exclusieve, stijlvolle activiteiten die jouw zorgen van alledag kunnen laten vergeten. Wij delen hier verschillende tips op het gebied van onder andere shoppen, eten & drinken, overnachten en activiteiten. Als je op zoek bent naar ervaringsverhalen van bezoekers die al heerlijk hebben genoten van Roermond, lees dan ook zeker de blogs.

Ontspannen en genieten in Roermond

Rustig winkelen in exclusieve boetiekjes

Zou jij tijdens je bezoek aan Roermond ook graag je garderobe uit willen breiden? Maar wil je daarbij wel rustig je keuze kunnen maken en goed advies ontvangen? Bezoek dan een van de leuke boetiekjes of andere winkels om precies te vinden wat jij zoekt. Al deze winkeltjes zijn gesitueerd in de stijlvolle straatjes van de gemoedelijke en karakteristieke binnenstad van Roermond.

Meer over shoppen in Roermond
Rustig winkelen Roermond

Top mannenzaken Roermond

Ontdek de hippe & chique top mannenzaken in Roermond.

Roermond vol boetiekjes

Vrouwelijk, casual of juist stoer. Scoor jouw nieuwste outfit in één van de dames boetiekjes.

Persoonlijk advies tijdens het winkelen

Persoonlijk advies tijdens het winkelen in Roermond.

Dé speciaalzaken van Roermond

Een must-do in Roermond: winkels en horecazaken die al 25 jaar of langer in Roermond zijn.

Uit eten in Roermond, maar dan anders

Natuurlijk zijn er ontzettend veel horecagelegenheden in Roermond, maar we begrijpen dat jij niet alleen maar naar plekjes wilt gaan die iedereen al kent. Jij wilt je graag laten verwennen én nieuwe ervaringen opdoen. Roermond heeft ontzettend veel verborgen restaurants, bars en een sterrenrestaurant waar jij een ultieme culinaire ervaring kunt beleven met de mooiste inrichting en lekkerste gerechten. Daarom delen wij hieronder deze ontzettend goede restaurants graag met jou!

Luxe restaurants in Roermond
Luxe dineren Roermond

Sterrenrestaurant ONE

Als je naar een echt sterrenrestaurant wilt, ben je bij ONE aan het goede adres. Met één Michelinster bevindt dit restaurant zich in de ECI Cultuurfabriek, het oudste industriële gebouw van Roermond. Dit geeft een bijzondere sfeer, waardoor je nog meer kunt genieten van de beste culinaire gerechten, gemaakt van de meest verse ingrediënten door de meest toegewijde koks.

Ontdek het sterrenrestaurant in Roermond
Restaurant ONE Roermond

Luxe eten Roermond

Jezelf verwennen in een luxe restaurant. Bekijk onze tips!

Toprestaurants in Roermond

De toprestaurants in Roermond!

Wat te doen in Roermond

Beleef in Roermond de meest originele activiteiten die jou het dagelijks leven helemaal laten vergeten. In onze mooie stad worden verschillende activiteiten aangeboden die helemaal aan jouw vraag naar stijl, luxe en exclusiviteit voldoen. Ontplooi jezelf op sportief gebied, laat je heerlijk verwennen of beleef de leukste momenten met jouw vrienden.

Meer activiteiten in Roermond
Bezoek Roerkade Roermond

Luxe overnachten in Roermond

Roermond is de perfecte stad om nieuwe ervaringen op te doen. Dit lukt vaak niet in één dag. Daarom kun je in deze stad kiezen uit veel verschillende accommodaties om heerlijk te kunnen overnachten. Je kunt hier compleet ontspannen na een dag vol nieuwe ontdekkingen in onze mooie stad. Kies uit een van de comfortabele, stijlvolle hotels in Roermond waar je heerlijk kunt vertoeven.

Luxe overnachten in Roermond
Overnachten in vijfsterren hotel Roermond

Parkeren zonder zorgen

Parkeren in een stad kan vaak voor stress zorgen, en die stress ervaar jij al genoeg in je leven. Maar in Roermond zijn er verschillende parkeergelegenheden waar jij je auto met een gerust hart neer kunt zetten en hier verder niet naar om hoeft te kijken.

• Kazerneplein en Stationspark: Wanneer je je auto hier parkeert, hoef je nooit ver te lopen naar het centrum. Deze parkeergarage heeft ook nog eens een aantal laadpalen om jouw elektrische auto op te laden.

• Roercenter: deze parkeergarage ligt midden in het centrum en wordt 24 uur per dag bewaakt. Geen zorgen over jouw auto dus!

Plan je bezoek
Munsterplein Roermond