Sterrenrestaurants in Roermond

Ben je op zoek naar een complete luxe gastronomische ervaring? Roermond heeft maar liefst twee restaurants die bekroond zijn met een Michelinster. Bij beide sterrenrestaurants in Roermond kun je terecht voor een fantastische gastronomische ervaring die jouw bezoek aan de mooie stad zeker compleet maakt.

Restaurant ONE *

Restaurant ONE is gevestigd in het oudste industriële gebouw van Roermond, de ECI Cultuurfabrief, en heeft één Michelinster. Bij Restaurant ONE draait alles om de experience. Ze hebben er een eigen stadstuin waar allerlei kruiden, groenten en fruit staan.

Dagelijks wordt er in dit sterrenrestaurant in Roermond gekookt met de meest verse producten door topchef Edwin Soumang. Onder het motto “Food is an adventure, travel with us”, nemen hij en gastvrouw Bethany je mee in hun gastronomische fantasie, of dat nu op het zonnige terras is, tijdens de lunch of tijdens een heerlijk diner.

Lees meer over Restaurant ONE
Restaurant ONE Roermond

Restaurant Sabero **

Restaurant Sabero is een sterrenrestaurant gelegen aan de mooie Roerkade in Roermond. Sabero heeft niet één, maar twee Michelinsterren. Het is een klein, gezellig restaurant met een eigentijdse sfeer; luxe maar toch informeel. Door chef-kok Nico worden heerlijk eten en gezelligheid samengebracht.

Nico en zijn vrouw Sonja hebben passie voor gastronomie en ze ontvangen iedereen met open armen. Samen creëren ze een plek waar je samen optimaal kunt genieten.

Lees meer over Restaurant Sabero
Restaurant Sabero Roermond

Michelin sterren

In Roermond kun je dus heel lekker eten. In de twee sterrenrestaurants kun je echt genieten van culinaire hoogstandjes. De Michelinsterren geven aan dat het qua gastronomische kwaliteit en qua bediening wel goed zit bij Sabero en ONE. Waar wacht je dus nog op? Kijk welk restaurant jou het meest aanspreekt en reserveer een tafel! Je kunt je volledige bezoek aan Roermond gemakkelijk direct via onze website plannen.

Er zijn in Roermond verder verschillende toprestaurants te vinden die beoordeeld zijn door Gault Millau. Ook bij deze restaurants is kwaliteit gegarandeerd. Voor welk restaurant je ook gaat, je zult als fijnproever zeker aan je trekken komen.

Bib Gourmand

Een Bib Gourmand wordt toegekend (door Michelin) aan restaurants waar men voor om en bij de 39 euro drie volwaardige gangen naar keuze kan eten. Het zijn restaurants die bekend staan om hun generositeit en geweldige prijs-kwaliteitverhouding. In Roermond hebben de onderstaande restaurants een Bib Gourmand:

Restaurant Waers

Bakkerstraat 30
Restaurant met een keuken geïnspireerd door de natuur en seizoensproducten.

Bistro Two

Roerkade 11
Dit restaurant is gevestigd in Hotel Dux, in de keuken gebruiken ze echte Nederlandse seizoensgebonden ingrediënten bij…

Restaurant Damianz

Pollartstraat 7
Crimineel en culinair lekker eten in restaurant Damianz gelegen in Hotel het Arresthuis.

Kasteeltje Hattem restaurant

Maastrichterweg 25
Stijlvol restaurant met Franse (seizoens)keuken voor lunch en diner in sfeervol restaurant of zonnig terras.

Luxe eten Roermond

Jezelf verwennen in een luxe restaurant. Bekijk onze tips!

Toprestaurants in Roermond

De toprestaurants in Roermond!

Luxe & bijzonder overnachten in Roermond

Een heerlijk nachtje weg bij de beste hotels in Roermond!