Sterrenrestaurants in Roermond

Ben je op zoek naar een complete luxe gastronomische ervaring? Roermond heeft maar liefst twee restaurants die bekroond zijn met een Michelinster. Bij beide sterrenrestaurants in Roermond kun je terecht voor een fantastische gastronomische ervaring die jouw bezoek aan de mooie stad zeker compleet maakt.

Restaurant ONE *

Restaurant ONE is gevestigd in het oudste industriële gebouw van Roermond, de ECI Cultuurfabrief, en heeft één Michelinster. Bij Restaurant ONE draait alles om de experience. Ze hebben er een eigen stadstuin waar allerlei kruiden, groenten en fruit staan.

Dagelijks wordt er in dit sterrenrestaurant in Roermond gekookt met de meest verse producten door topchef Edwin Soumang. Onder het motto “Food is an adventure, travel with us”, nemen hij en gastvrouw Bethany je mee in hun gastronomische fantasie, of dat nu op het zonnige terras is, tijdens de lunch of tijdens een heerlijk diner.

Lees meer over Restaurant ONE

Restaurant Sabero **

Restaurant Sabero is een sterrenrestaurant gelegen aan de mooie Roerkade in Roermond. Sabero heeft niet één, maar twee Michelinsterren. Het is een klein, gezellig restaurant met een eigentijdse sfeer; luxe maar toch informeel. Door chef-kok Nico worden heerlijk eten en gezelligheid samengebracht.

Nico en zijn vrouw Sonja hebben passie voor gastronomie en ze ontvangen iedereen met open armen. Samen creëren ze een plek waar je samen optimaal kunt genieten.

Lees meer over Restaurant Sabero

Michelinrestaurants Roermond

In Roermond kun je dus heel lekker eten. In de twee sterrenrestaurants kun je echt genieten van culinaire hoogstandjes. De Michelinsterren geven aan dat het qua gastronomische kwaliteit en qua bediening wel goed zit bij Sabero en ONE. Waar wacht je dus nog op? Kijk welk restaurant jou het meest aanspreekt en reserveer een tafel! Je kunt je volledige bezoek aan Roermond gemakkelijk direct via onze website plannen.

Er zijn in Roermond verder verschillende toprestaurants te vinden die beoordeeld zijn door Gault Millau. Ook bij deze restaurants is kwaliteit gegarandeerd. Voor welk restaurant je ook gaat, je zult als fijnproever zeker aan je trekken komen.

Luxe eten Roermond

Jezelf verwennen in een luxe restaurant. Bekijk onze tips!

Toprestaurants in Roermond

De toprestaurants in Roermond!

Luxe & bijzonder overnachten in Roermond

Een heerlijk nachtje weg bij de beste hotels in Roermond!