👑 Koningsdag Roermond

Vier Koningsdag op zaterdag 26 april 2025 in Roermond! Tijdens het gehele (Konings)weekend is er een leuk programma met evenementen voor jong & oud. Natuurlijk ontbreken de vrijmarkten verspreid door de gemeente Roermond niet!

Zodra het programma bekend is, voegen we dat toe op deze pagina.

Koningsdag Roermond

Hele dag parkeren in Roermond: 4 euro

Parkeren 4 euro Roermond

Genieten op Koningsdag in Roermond en goedkoop parkeren? In Roermond is het mogelijk om de hele dag te parkeren voor 4 euro! Parkeer je auto in de overdekte + bewaakte parkeergarages Stationspark (Maria Theresialaan 12) en Kazerneplein (Maashaven 144). Koop een speciaal uitrijkaartje €4 bij één van de officiële verkooppunten en geniet van jouw dagje uit in Roermond.

👑 Koningsdag

Koningsdag is een nationale feestdag (27 april) in Nederland waarop de verjaardag van de Koning wordt gevierd, deze viering bestaat al sinds 1885. Op Koningsdag bezoeken de Koning en zijn familie, samen met andere leden van de Koninklijke familie, een stad. Die stad viert feest met bijv. een parade, muzikale optredens en diverse spellen.

👑 Op Koningsdag, de verjaardag van Koning Willem Alexander, wordt de Nederlandse vlag uitgestoken met de oranje wimpel.

Meest gestelde vragen

Wat te doen Koningsdag Roermond 2025?

In Roermond zijn er diverse evenementen en vrijmarkten tijdens Koningsdag 2025. 5Het complete programma van Koningsdag 2025 in Roermond lees je op deze pagina.

Is er een vrijmarkt in Roermond op Koningsdag 2025?

Er zijn vrijmarkten op Koningsdag 2025 in de gemeente Roermond. Meer informatie volgt z.s.m.

Zijn de winkels geopend op Koningsdag in Roermond?

De winkels in Roermond zijn op Koningsdag geopend van 13.00-17.00 uur.
De openingstijden zijn door de winkeliers vrij in te vullen. Voorkom dat je voor een dichte deur staat en check vooraf de openingstijden van jouw favoriete winkel.

Wanneer is Koningsdag?

Koningsdag is op 27 april. In 2025 wordt Koningsdag gevierd op zaterdag 26 april.