Wegwerkzaamheden in Roermond

In Roermond vinden op verschillende locaties wegwerkzaamheden plaats. Voor bezoekers aan de stad Roermond is verkeershinder onvermijdelijk. Wij helpen je echter graag voorbereid op weg te gaan, zodat je toch zo min mogelijk hinder ervaart als je naar onze stad komt. Scroll verder voor de actuele werkzaamheden, informatie over parkeren, alternatieve vervoersmiddelen en tips voor op de drukkere dagen.

Parkeren in Roermond

Waar kun je het beste parkeren in Roermond? Vanuit thuis kun je alvast bekijken wat voor jou de handigste parkeergarage of parkeerterrein is om de auto neer te zetten. In ons centrum word je via het parkeerverwijssysteem gewezen op vrije parkeerplekken. De borden boven de weg geven de richting van de parkeerplekken aan en het actuele aantal vrije plekken. Zo zie je heel handig meteen of er plaats is of niet.

Parkeermogelijkheden in Roermond
Stationsplein Roermond

Pak de fiets

Laat je auto staan en kies ervoor om met de fiets naar Roermond te komen. Zo zul je ook een stuk minder snel last hebben van werkzaamheden in Roermond. In de binnenstad zijn er gelukkig genoeg mogelijkheden om je fiets neer te zetten in een fietsenrek of in een bewaakte fietsenstalling. De fietsenrekken staan verspreid door de stad op verschillende plekken.

Met de fiets naar Roermond

Met de bus of trein naar Roermond

Kom je met de trein of met de bus naar Roermond, dan stap je uit midden in het centrum van Roermond en loop je zo de stad in. De bus zal altijd rekening houden met werkzaamheden in Roermond en met de trein zul je er niet eens mee te maken krijgen.

Plan je reis
Met de trein naar Roermond

Drukke dagen

Op Nederlandse, Duitse en Belgische feestdagen verwachten wij altijd meer bezoekers in Roermond dan op andere dagen. Om drukte op de weg te vermijden, raden we je aan om de fiets te pakken of om met het openbaar vervoer te reizen.

Overzicht van de feestdagen
Shoppen in Roermond

Evenementen Roermond

Er is maar één manier om echt te begrijpen wat Roermond zo bijzonder maakt; ervaar het zelf!…