Sterrenrestaurant in Roermond

Ben je op zoek naar een complete luxe gastronomische ervaring? Roermond heeft een sterrenrestaurant dat bekroond is met een Michelinster. Bij sterrenrestaurant ONE in Roermond kun je terecht voor een fantastische gastronomische ervaring die jouw bezoek aan onze mooie stad zeker compleet maakt.

Restaurant ONE *

Restaurant ONE is gevestigd in het oudste industriële gebouw van Roermond, de ECI Cultuurfabrief, en heeft één Michelinster. Bij Restaurant ONE draait alles om de experience. Ze hebben er een eigen stadstuin waar allerlei kruiden, groenten en fruit staan.

Dagelijks wordt er in dit sterrenrestaurant in Roermond gekookt met de meest verse producten door topchef Edwin Soumang. Onder het motto “Food is an adventure, travel with us”, nemen hij en gastvrouw Bethany je mee in hun gastronomische fantasie, of dat nu op het zonnige terras is, tijdens de lunch of tijdens een heerlijk diner.

Lees meer over Restaurant ONE
Restaurant ONE Roermond

Michelin sterren

In Roermond kun je dus heel lekker eten. In het sterrenrestaurant kun je echt genieten van culinaire hoogstandjes. De Michelinster geef aan dat het qua gastronomische kwaliteit en qua bediening wel goed zit bij ONE. Waar wacht je dus nog op? Reserveer een tafel! Je kunt je volledige bezoek aan Roermond gemakkelijk direct via onze website plannen.

Er zijn in Roermond verder verschillende toprestaurants te vinden die beoordeeld zijn door Gault Millau. Ook bij deze restaurants is kwaliteit gegarandeerd. Voor welk restaurant je ook gaat, je zult als fijnproever zeker aan je trekken komen.

Bib Gourmand

Een Bib Gourmand wordt toegekend (door Michelin) aan restaurants waar men voor om en bij de 39 euro drie volwaardige gangen naar keuze kan eten. Het zijn restaurants die bekend staan om hun generositeit en geweldige prijs-kwaliteitverhouding. In Roermond hebben de onderstaande restaurants een Bib Gourmand:

Restaurant Waers

Bakkerstraat 30
Restaurant met een keuken geïnspireerd door de natuur en seizoensproducten.

Bistro Two

Roerkade 11
Dit restaurant is gevestigd in Hotel Dux, in de keuken gebruiken ze echte Nederlandse seizoensgebonden ingrediënten bij…

Luxe eten Roermond

Jezelf verwennen in een luxe restaurant. Bekijk onze tips!

Toprestaurants in Roermond

De toprestaurants in Roermond!

Luxe & bijzonder overnachten in Roermond

Een heerlijk nachtje weg bij de beste hotels in Roermond!

Shoppen bij de betere winkels

Onze tips voor shoppen bij de betere winkels in Roermond.