Bezoek naar Roermond plannen

Of je nu met de auto, fiets, te voet of met het OV naar Roermond reist. We zetten alle reismogelijkheden graag even voor je op een rij. Zodat je zelf kunt kiezen voor de meest praktische, snelle of meest comfortabele manier van reizen.


Met de auto

Check alle informatie over wegwerkzaamheden, dagen met extra verkeersdrukte en parkeermogelijkheden. Dan kun je voorbereid op pad gaan als je de auto nodig hebt voor je reis.

Auto


Wegwerkzaamheden
Houd rekening met wegwerkzaamheden. Reis slim en voorkom hinder. Ga goed voorbereid op weg en check vooraf de actuele wegwerkzaamheden en de gevolgen voor verkeer in en rondom Roermond.

Wegwerkzaamheden


Met de fiets

Fietsen en e-biken is gezond, goedkoop, snel en vooral leuk. Roermond is goed bereikbaar voor fietsers. In de binnenstad stal je je fiets buiten in een fietsrek of bewaakt in een van onze gratis fietsenstallingen.

Fiets


Met het OV

Roermond is per openbaar vervoer goed bereikbaar vanuit heel Nederland. Vaak is de trein of bus een prima alternatief voor de auto en je stapt uit in het centrum van Roermond.

Trein

Voor het openbaar busvervoer is station Roermond het regionaal knooppunt. Het busstation ligt direct naast het treinstation, vanaf hier vertrekken alle stads- en streekbussen.

Bus