Aankomende evenementen

9/5
nov/jan

Happy Train

Elke donderdag t/m zondag van het Designer Outlet naar binnenstad Roermond (11.00-18.00 uur, zo vanaf 13.00 uur).
7/5
dec/jan

Kerst entertainment

Waggelende ganzen, goochelaars, Dickers koren, levende standbeelden, muziekgezelschappen en meer...
13
dec

ROERMONDVOL samen aan tafel

750 Mensen gaan deze avond samen aan tafel om te genieten van een 3-gangen diner in de…

ROERMONDVOL licht

Beleef een sfeervolle winter in Roermond

Deze winter is ‘ROERMONDVOL licht’. De sfeerverlichting, de metershoge lichtobjecten zoals de hamster met ski’s en de (muzikale) animatie in de binnenstad zorgen voor veel gezelligheid en sfeer tijdens de donkere dagen.

ROERMONDVOL licht

Happy Train

T/m 5 januari 2020| Designer Outlet Roermond naar centrum Roermond

Elke donderdag t/m zondag vervoert de Happy Train bezoekers van het Designer Outlet Roermond gratis naar de binnenstad van Roermond en vice versa. De elektrische trein verzorgt ritten tussen 11.00 en 18.00 uur en op zondag vanaf 13.00 uur.

Winterprogramma

Eindeloos Shoppen

Sla je slag in de stijlvolle straatjes

Shoppen in Roermond is een echte aanrader. Struin gezellig door de bijzondere straatjes van de gemoedelijke binnenstad met de mooie exclusieve winkels, speciaalzaken, ketens en boetiekjes.  Ideaal: het Designer Outlet Roermond ligt op loopafstand van de binnenstad.

Plan je bezoek

Cultuur snuiven

Ontdek de sfeer van de historische binnenstad

Roermond heeft niet voor niets een beschermd stadsgezicht. Wandel van het ene monument naar het andere. Verwonder je over de oude handelshuizen en de graftombe van Graaf Gerard van Gelre en zijn vrouw Margaretha van Brabant. Of geniet van de bijzondere sfeer die Pierre Cuypers’ atelier ademt.

Plan je bezoek

Eten & Drinken

Geniet deze winter van een heerlijk drankje & hapje

Als bourgondiër geniet je hier van bijzondere gerechten en streekproducten. Proef deze winter een écht Roermonds Christoffelgebakje, een Limburgs biertje of juist een sterrenmaaltijd. Tijdens het shoppen of je vakantie even lekker ontspannen? Naast de vele winkels hebben we diverse gezellige terrasjes op onze pleinen en aan het water waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

Plan je bezoek