Shoppen in Roermond

Sla je slag in de stijlvolle straatjes

We hebben alle shopmogelijkheden in de binnenstad van Roermond voor je op een rij gezet! In onze gemoedelijke binnenstad vind je bijzondere straatjes met mooie exclusieve winkels, speciaalzaken, ketens en boetiekjes.

Alles over shoppen in Roermond

Eten & drinken

Samen genieten van een hapje & drankje

Als bourgondiër geniet je in Roermond van bijzondere gerechten en streekproducten. Proef een écht Roermonds Christoffelgebakje, een Limburgs biertje of juist een sterrenmaaltijd.

→ Loop je tafeltje niet mis en bekijk bij het desbetreffende restaurant, lunchroom, brasserie of café of je van tevoren dient te reserveren.
→ Wil je je bezoek aan Roermond afsluiten met een lunch of diner en is er geen plek meer? Bekijk dan hier waar je o.a. broodjes, Grieks, burgers en sushi kunt afhalen om samen thuis uit te eten.

Alles over eten & drinken in Roermond

Volop waterpret

Geniet van de ruimte op en in het water

Wist je dat je met een boot zo onze binnenstad in kunt varen? Voor de poorten van Roermond vind je de Maasplassen, het grootste watersportgebied van ons land. Je waant je hier in het buitenland en bent even weg uit de dagelijkse sleur. Stap op de rondvaartboot, ga suppen, wakeboarden of huur een boot met het hele gezin.

Bekijk de opties

Dé speciaalzaken van Roermond

Persoonlijke aandacht, dezelfde bewezen kwaliteit en meegaan met de tijd… dat doen en geven verschillende speciaalzaken in Roermond. Zij hebben nog meer met elkaar gemeen: ze zijn namelijk al 25 jaar of langer (!) in de Roermondse binnenstad te vinden.

Ontdek de speciaalzaken van Roermond

Wandelen & fietsen in Roermond

De leukste wandel- en fietsroutes

Natuurliefhebbers zijn ook in Roermond helemaal op hun plek. Roermond kent diverse stadswandelingen en natuur wandelroutes, daarnaast liggen er in de omgeving van de stad mooie fietsroutes.

Ontdek de mogelijkheden

Compleet uitje

Ervaar zelf de afwisseling en gastvrijheid

Een gemoedelijke stad met vele gezichten én alles binnen handbereik. Dat is Roermond! Kom jij Roermond ontdekken?

Uitstapjes in Roermond