5x dorstlessers in Roermond

In Roermond zijn er heerlijke eetplekjes te vinden. Maar waar kun je nou het beste naartoe als je zin hebt in bijvoorbeeld koffie, wijn of een vers sapje? Wij hebben een paar plekjes in de binnenstad gevonden waar je het gepaste drankje voor jou vindt. Lees snel en ontdek ook unieke adresjes en lekkere cocktail en mocktail recepten die je makkelijk thuis kunt maken!

1. Verse sapjes en smoothies

Zoek je iets gezond en fruitigs? Bij Bagels and Beans, Coffee Lovers, Bakker Bart en Burgers Enzo geniet je van vers gemaakte sapjes en smoothies.

Sapjes en smoothies Roermond

2. Koffie (leut)

Kijk je uit naar een iced coffee of een warme cappuccino? Drink bij Coffee Lovers een lekker kopje koffie of haal koffiebonen voor thuis. Als je koffie voor onderweg wilt, ga dan langs bij Bagels and Beans (ter plaatsen koffie drinken gaat natuurlijk ook!). Koffie Thee Winkel heeft een divers aanbod aan koffiebonen, pads, alles om thuis een heerlijk `bakkie koffie` te kunnen zetten.

Koffie Roermond Coffee Lovers

3. Wijn wijn wijn

Ben je een wijnliefhebber? Ga dan zeker eens langs bij Zinc wine&dine. Dit restaurant heeft namelijk de keuze uit meer dan 100 verschillende wijnen. Wil je een lekkere fles wijn mee naar huis nemen, dan kan wijnhandel Henri Bloem jou helpen. Zij hebben meer dan 1.000 soorten wijnen rechtstreeks van de wijnboer in Frankrijk, Chili, Argentinië, Italië en nog vele andere landen. Ook bij wijnhandel Jean Berger, één van de oudste en laatste ambachtelijke wijnhandels in Nederland, kun je een lekkere fles wijn uitkiezen om mee naar huis te nemen of als cadeau te geven.

4. Pils

Bij Danny`s drankshop heb je de keuze uit speciaal biertjes en diverse likeuren. Onder het genot van (live) muziek drink je speciaal bier bij café de Heilige Jacobus. Andere gezellige, bruine cafés waar je geniet van een goed biertje: Aeve Choppe en Preuverie de Sjnats.

Bierproeverij Roermond

5. Cocktail en mocktail liefhebbers

Heb je zin in een cocktail of mocktail dan is Bistro TwentyThree the place to be! Ze hebben een brede keuze aan cocktails en lekkere hapjes . Op het Stationsplein kun je ook gezellig genieten van een cocktail bij Café Le Journal en Jill Murphy`s. Pak aan de Roerkade een terrasje & lekker drankje bij Café Kaatje.

Cocktails Roermond

Unieke plekjes

Opzoek naar een unieke locatie waar je lekker kunt drinken? In Roermond ga je de hoogte in bij de Rooftopbar van Bistro Two, waar je met je vrienden en een drankje het uitzicht kan bewonderen. Bij Mr. Sammi zit je gezellig aan het water met uitzicht op de natuur.

Rooftopbar Bistro Two Roermond

Recepten voor thuis

Geen zin om naar buiten te gaan? Wij hebben de lekkerste cocktails en mocktails recepten voor jou verzameld die je makkelijk thuis kan maken.

Cocktails Roermond Mojito

Cocktails Roermond Pina Colada

Cocktails Roermond Tequila sunrise

Gezellige terrasjes in Roermond

Strijk neer op een terrasje aan het water, historisch plein of op een bruisend plein!

Shoppen voor generatie Z

Dé shoptips voor generatie Z in Roermond.

Roermond voor GEN Z

Ontdek alle hotspots voor generatie Z!

Evenementen Roermond

Er is maar één manier om echt te begrijpen wat Roermond zo bijzonder maakt; ervaar het zelf!…