Oeps, daar gaat iets mis!

De pagina die je zoekt bestaat niet of wordt momenteel onderhouden.
Geen paniek! We helpen je graag op weg naar de juiste pagina.
Scroll snel verder voor onze suggesties.

Suchen Sie nach den deutschen Seiten?
Dann klicken Sie hier, um zur deutschsprachigen Website zurückzukehren.

Amuseren in de binnenstad

Op onze website vind je alle informatie en tips voor een geweldige dag (of weekend) in Roermond.
Ontdek zelf alle winkels in Roermond (waaronder de vele speciaalzaken en boetiekjes in de binnenstad), de vele restaurants (voor elk budget) en bezienswaardigheden (zoals de vele musea & monumenten).
Ook voor gezinnen met kinderen is er in Roermond veel te beleven. Bekijk onze evenementenkalender voor alle aankomende activiteiten.

 

Ontdek de binnenstad van Roermond
Steenweg Roermond shoppen

Wonen & werken in Roermond

Roermond is natuurlijk veel meer dan alleen een schitterende winkelbestemming. In deze regio kun je prima werken bij zowel grote multinationals als kleine(re) familiebedrijven (op 6 verschillende bedrijventerreinen). Bekijk zelf relevante vacatures bij de lokale werkgevers. Ongeacht je vakgebied ben je hier overal welkom. Ook kun je hier voor al jouw woonwensen terecht. In een stadse omgeving wonen of toch liever wat landelijker? In Roermond kan het allemaal zonder hiervoor voorzieningen te moeten inleveren. Het onderwijs in Roermond is bovendien prima in orde, dus jouw kinderen kunnen hier prima onderwijs volgen. Ontdek zelf Roermond als totale bestemming om te wonen, werken, leren en je te amuseren.

Meer over wonen & werken in Roermond
Werken in Roermond 2

Volg ons!

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Roermond gaande is? Volg dan onze verschillende kanalen! We zijn actief op Instagram, Facebook, LinkedIn, YouTube en Pinterest. Heb je vragen over ons platform of wil je contact opnemen met de organisatie? Mail dan naar info@weareroermond.com.